این ده شب روضه داشتن ، چند شب رفتم خونشون حالا شب اخر میخوان شام بدن دعوتمون کردن پدر مادرم میرن میگن تو هم بیا برم
ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
البته بگم روضشون خانوادگی هستش فقط چند تا از همسایه ها دعوت هستن
ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون