2777
2789
من حدودا 5-6 ماهی هس که هربار قبل پریود لکه بینی دارم، اوایل یک روز، بعد دو روز، تازگیا سه روز... کسی تجربش رو نداره که درمانش کرده باشه؟
خدایا... با تمام وجودم سپاسگزارتم...
من حدود ده روز قبلش لکه بینی دارم. البت از لکه شروع میشه هی زیاد وزیادتر میشه. دکترم خییییلی رفتم.راهکار زیاد انجام دادم اما همچنان بی نتیجه
الهی عامِلنا بفضلک و لا تُعاملنا بِعَدلک یا کریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم منم چندماهی یه هفته به پریودم میموند لک بینیم شروع میشد چای زنجفیل درست کردم خیلی تاثیر گذاشت الان دیگه لک بینی ندارم
خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من از پارسال گاهی این جوری می‌شم. گاهی ۲، ۳ روز لکه‌بینی قبل از پریود دارم. این ماه البته یک روز بود. دکتر گفت تا سه روز لکه‌بینی طبیعیه اما اگر بیشتر شد بهتره معاینه بشید شاید علتی داره
عزیزم فکر کنم رحمت سرده.میتونی با گرمی جات مثل دارچین زنجفیل و سیاهدانه و عسل بهترش کنی.هم اینکه دوران پریود به خصوص چهار روز اول به هیچ وجه حمام نرو و تو دستشویی هم خیلی کم خودتو بشور
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من💎💎 وین حرف معما نه تو خوانی ونه من💎💎 هست از پس پرده گفتگوی من و تو💎💎 چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من💎💎