2777
2789

سلام ...من ۲۶هفته هستم و۳.۴روزپیش دکتررفته بودم بهم میگفت خطرزایمان زودرس داری واستراحت مطلق داشته باش بهم امپول وقرص ایزوپرین داد..تاهمین دوروزپیش حرکت بچه روتوپهلوهاوهمع جاحس میکردم ولی دیروزوامروزفقط حزکتشوتوقسمت زیرشکم ونزدیک واژن حس میکنم آیاخطرناکه؟؟؟دکتربهم گفت ۲۰روزدیگه بیاپیشم ولی الان نگران آیاخطرس دازه 

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

بچه منم همونجا لگد میزد

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم همونجا لگد میزد

خب چیشد؟؟؟

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜
نی نی منم میزد  اگه خیلی استرس داری خب فردا برو پیشش

واقعا...اخه من توگوگل سرچ میکنم فقط میگن وضعیت جنین بریچ شده نگران شدم

واقعا...اخه من توگوگل سرچ میکنم فقط میگن وضعیت جنین بریچ شده نگران شدم

جنین که تا هفته های ۳۴ ۳۵ بریچه بعدش برمیگرده من ۳۲ هفتم بچم هنوز بریچه

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
از چه نظر گف زایمان زودرس داری؟؟؟

چون زیرشکم دردداشتم رقته بودم پیشش معاینه کردمیگفت دهانه رحمت بازنیست ولی نرم شده و چون بچه اولت زایمان زودرس بودالانم احتمالش هست چون بچم۳۶هفته دنیااوندبراهمین امپول پروژسترون وقرص ایزوپرین داد وگفت فقط استراحت مطلق

زایمانت طبیعیه؟؟

حرکات جنینت چطوره..جنسیت نی نیت چیه

پروژسترون آمپولش بهتره یا قرص یا شیاف؟؟

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)