2777
2789
عنوان

هرشب خواب ترسناک جن دیدن یعنی چی؟

238 بازدید | 19 پست

هرشب میبینم یه سایه سیاه پشت دره یا تو خونس میترسم است الکرسی میخونم تو خواب یا بسم الله میگم میره از خواب میپرم خسته شدم دیگه به نظرتون تعبیرش چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا اینجوری بودم حتی توخواب خفم میکردن  عالم بزرگی گفت همزاد داری حدود ۸ جلسه رفتم خدمتشون شهردیگه عالم وعارف بزرگی هستن  والهی شکر به لطف خدا وسادات وعارف بزرگ بهترشدم وکامل برطرف شد حرز مخصوصی هستش باید واستون اجرا کنن

والا منم اینجوری بودم و قیچی و دعا واینا گذاشتم بالاسرم فایده نداشت آخرش از اون خونه جابه جا شدیم و ...

من قبلا اینطوری نبودم از وقتی به فامیلی داریم پشت خونم خونه گرفته و معروفه به دعا نویسی اینجوری شدم

حالا من همش خواب سگ میبینم

چندروز پیش خواب دیدم گلوموگازگرفته ودارم میمیرم شاید باورت نشه تا دوساعت انگار گلوم درد میکرد انقد از خواب بیدار شدم عرق کرده بودم که موهام همه خیس بود

خسته شدم خیابون سگ میبینم دلم میخواد بکشمشون حالم بهم میخوره از سگا قبلا اینجوری نبودم

حالا من همش خواب سگ میبینم چندروز پیش خواب دیدم گلوموگازگرفته ودارم میمیرم شاید باورت نشه تا دوساعت ...

از این خواب های مزخرف بدم میاد فقط به بار تو عمرم خواب خوب دیدم 

منم دنبالش میکنم.خیلی خوبه بااینک ازنظر کاوه همه جنزده ن ولی حرفاشو خیلی دوس دارم

میگم نکنه برم نگاه کنم فکرم درگیرش بشه دیگه بیاد تو واقعیت جلوم سکته میکنم تحمل ندارم حقیقتش

از این خواب های مزخرف بدم میاد فقط به بار تو عمرم خواب خوب دیدم 

منم خواب خوب خیلی کم میبینم 

من خیلی سگ دوست داشتم مخصوصا پا کوتاه ولی خوب آدمی نبودم سگ داشته باشم 

الان یجوری شدم چشم ندارم سگ ببینم