الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین بخاطر یه مسئله ای حالم خیلی بده چون اگه اون چیزی که فک میکنم اتفاق بیفته همه چیزم از دست میدم حتی امروز همش به خودکشی فکر میکردم ولی از یه طرف میگم اون دنیا چطور جواب خدا رو بدم .من شنیدم کسایی که حس ششم دارن میتونن یچیزایی رو بفهمن .به نظر شما حالم خوب میشه؟
ببین بخاطر یه مسئله ای حالم خیلی بده چون اگه اون چیزی که فک میکنم اتفاق بیفته همه چیزم از دست میدم ح ...
من تا حدودی حس ششم دارم
به نظرم خیلی سخت گرفتی و بله حالت خوب میشه
ولی باید یاد بگیری براا خیلی چیزا مهم نباشه و بعضی شک ها هم ممکن دور از واقعیت باشه
بعضی وقتا هم نتیجه ۱ کلاغ ۴۰ کلاغ
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
راستش من وسواس فکری دارم برا همین به خودم خیلی فشار میارم
خب چرا فشار میاری؟
اصلا فکر کن یه حالتی رو فرض کنیم :
همه میگن تو آدم بی معرفتی و پاچه خواری هستی مثلا 😶
چه اهمیتی داره اونا مگه چی هستن که فکرشون مهم باشه برات
اصلا فرض کنی باشی به اونا چه
نباید برات مهم باشه اصلا و ابدا
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
عزیزم به منم بگو من و شوهرم با هم آشتی می کنیم ؟ حسش به من چیه ؟
آشتی میکنی انشاالله یکم صبر کن
دوست داره
بعد چند روز پیش یه خواب دیدم یکی از دوستام بهم گفت نماز بخون حالا اصن تعبیرش رو پیدا نمیکنم
بعضی خوابا تعبیر ندارن
شایدم خدا خواسته بهت بگه نماز باعث آرامشت میشه که قطعا هم میشه