ی خانواده خوب و تحصیل کردن.دو تا دختر دارن.اولی متولد ۶۶ و ۱۰ سال ازدواج کرده.دومی هم ۷۱.هر دوتاشونونم خیلی خوشگلن.مخصوصا اولیه.پوستشون مثل برف سفیده قد بلند و خوش اندام.باهوووووش.پدرشون ارشد حقوق داره.سرهنگ بازنشسته.وضع مالیشونم خوبه.دومادشونم پولداره.خدا شانس بده.ی ذره حسودیم شد
اگه این زندگی باشه...اگه این سهمم از دنیاست،من از مردن هراسم نیست/ی حسی دارم این روزا،که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر اولیه لیسانس زبانه.میگفت شعر به انگلیسی میگم.اهل شعر و تاتر و نقاشی.فوقم قبول شده بود ولی چون پیام نور بود گفت نمیرم میخوام پزشکی بخونم.واقعا بدون ذره ای ارایش خوشگل بود موهاش تا روی باسن بود
اگه این زندگی باشه...اگه این سهمم از دنیاست،من از مردن هراسم نیست/ی حسی دارم این روزا،که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست
چی بگمممم الان من بخداااا حق داری منم حسودیم میشه به خوشگلیشون نه ها من ازشون خیلی سرترم به خانواده هاشون و اینکه پولدارن و پشت جاریم هستن.... خدا شانس بده..شوهرم ام همش مقایسه میکنه....