2777
2789
عنوان

امشب بله برون برادر شوهرم بود

4785 بازدید | 98 پست
ی خانواده خوب و تحصیل کردن.دو تا دختر دارن.اولی متولد ۶۶ و ۱۰ سال ازدواج کرده.دومی هم ۷۱.هر دوتاشونونم خیلی خوشگلن.مخصوصا اولیه.پوستشون مثل برف سفیده قد بلند و خوش اندام.باهوووووش.پدرشون ارشد حقوق داره.سرهنگ بازنشسته.وضع مالیشونم خوبه.دومادشونم پولداره.خدا شانس بده.ی ذره حسودیم شد
اگه این زندگی باشه...اگه این سهمم از دنیاست،من از مردن هراسم نیست/ی حسی دارم این روزا،که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر اولیه لیسانس زبانه.میگفت شعر به انگلیسی میگم.اهل شعر و تاتر و نقاشی.فوقم قبول شده بود ولی چون پیام نور بود گفت نمیرم میخوام پزشکی بخونم.واقعا بدون ذره ای ارایش خوشگل بود موهاش تا روی باسن بود
اگه این زندگی باشه...اگه این سهمم از دنیاست،من از مردن هراسم نیست/ی حسی دارم این روزا،که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست
با این مشخصات معلومه جاری خوبی برات میشه
زندگیم خوب است...چقدر بی انصافم! این زندگی عالیست! کنار همسری پر از مهر! عاشقش هستم! عاشقم هست... خدا را شکر! خدارا شکر...
دقت کردین دختر اول اغلب از دختر دوم یا سوم خوشگل تره
 من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
ی دختر خوشگلم داشت که چه عکسایی ازش گرفته بود میگفت تو اینستا معروفه.فکر میکردی اتلیس.ولی خودش گرفته بود
چی بگمممم الان من بخداااا حق داری منم حسودیم میشه به خوشگلیشون نه ها من ازشون خیلی سرترم به خانواده هاشون و اینکه پولدارن و پشت جاریم هستن.... خدا شانس بده..شوهرم ام همش مقایسه میکنه....
💕
جاری من که دختر خوبی به نظر میرسید خوش برخورد و سر زبون دار وگرم همونطور که پدرشوهر مادرشوهرم دوست دارن.میترسم من دبگه برم کنار اون خیلی جا واکنه
آره سیما جون تا حالا واسه من 90 درصد اینجوری بوده
 من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
احساس میکنم این خانواده برای خانواده شوهر من زیادن یعنی سرن.زیادیشون میشه
عزیزم حسودی نکن قطعا شما قابلیت ها و توانایی های خاص حودتو داری قدر خودتو بیشتر بدون