2777
2789
عنوان

خواستگاری برای داداشم

306 بازدید | 15 پست

این داداشم خیلی بدبختی کشیده تو زندگیش تو ازدواج اولش😞

بعد اون همه بدبختی الان راضی شده مجدد ازدواج کنه یه جا خواستگاری کردیم اونم خانم بیوه هست دو تا دختر ۷ و ۱۰ ساله داره از بقیه نظرها همه چی اوکیه

حس شیشمی ب نظرت خوب میشه این وصلت؟

قراره توی همین هفته جواب بدن دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میشه رو برادرت تاثییر مثبا میزاره

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
مرسی عزیزم، واقعا به ی امید و انگیزه قوی نیاز داره

برا داداشت از شاغول هم پرسیدم مطمئن باش خیلی براش خوبه نگران نباشین

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
بچه ها پیش پدر شوهرش می مونن

یه دل خانومه پیش بچه هاش میمونه 

اگر برادرتون هم بچه داره بازم معقوله ولی اگر نه دنبال یکی مثل خودش باشید بنظرم بهتره که بچه هم نداشته باشه البته بازم به خود داداشتون و خانومه و توافقشون سر این مسئله برمیگرده 

انشالله هر چی خیر و صلاحه براشون پیش بیاد

شاغول چیه؟ اوس کول کردیم؟🤭

ن بخدا جدی گفتم 

فالش گرفتم