2777
2789

من قبلاً دوز ۲۵روزی نصف استفاده میکردم بعدش دوز ۱۰۰روزی نصف الان سه ماه دکتر روزی ۱۰۰کرده وای از وقتی روزی یه دونه میخورم پریودم بهم ریخته میتونم دوزشو کم کنم و مثل قبل روزی نصف بخورم؟

من برای جوشم استفاده میکنم

منم میخورم، دکتر اولی که رفتم دوز 100 بهم داد روزی یه دونه ولی خیلی معده درد میگرفتم، یه دکتر دیگه رفتم بهم گفت قرص رو نصف کنم روزی نصفشو بخورم

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اینکه میگی پریودهات نامرتب شده منم اینجوری شدم ولی با 3،4 تا دکترصحبت کردم میگن ربطی به قرص نداره 😐😐😐

ولی خودم میدونم قبل از اینکه این قرص رو بخورم مرتب بودم

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
منم میخورم، دکتر اولی که رفتم دوز 100 بهم داد روزی یه دونه ولی خیلی معده درد میگرفتم، یه دکتر دیگه ر ...

منم کلا سیستمو بهم ریخته 

قبلش نصف می‌خوردم خوب بودم .پس مشکلی نیست روزی نصف بخورم 

منم کلا سیستمو بهم ریخته  قبلش نصف می‌خوردم خوب بودم .پس مشکلی نیست روزی نصف بخورم

نه اگه اذیت میشی نصف بخور،  شما برای چی مصرف میکنی؟؟ 

من برای تنظیم شدن هورمون هام

من تقریبا همیشه یا خیلی وقتا میخورم  پریودمو دچار مشکل نمیکنه... شاید از قرص نیست شاید کلا تنبل ...

ن عزیزم من برای جوشم همه آزمایشات رو دادم و سونو هم انجام دادم مشکلی نداشتم

ربط داره از عوارض قرصه  الان اوکی شدی؟

نه پریودهام نامرتب شده از موعدش یه هفته ده روز عقب تر میوفته، ولی دکتر ها میگن باید بخوری نمیشه مصرفشو قطع کنی