2777
2789

ما یه شهریم و خانواده همسرم یه شهر دیگه، ما شهر خودمون مستاجریم ولی خدا رو شکر هم جامون خوبه هم خونمون هم کار و درآمد مون، کار همسرم آزاده، بخاطر بیماری پدرشوهرم یک ماه در مغازمونو بستیم و اومدیم شهرستان پیش مادرشوهرم تا اینکه پدر همسرم از بیمارستان مرخص شد، یک ماه از کار و زندگی افتادیم، بعد از دوماه پدرشوهرم فوت کردن، الان 40 روز از فوتشون میگذره و ما فقط دوهفته خونمون بودیم و بخاطر شرایط روحی و کارای اداری مادرشوهرم باز اومدیم شهرستان... الان شوهرم میگه بیا با مادرم توو یه اتاق زندگی کنیم هم هواسمون بهش هست هم اینکه دیگه نمیخواد پول پیش و اجاره خونه بدیم، دوتامون هم میریم سرکار اینجوری با یه تیر دوتا نشون میزنیم، ولی من هرچقدر فکر میکنم نمیتونم خودمو قانع کنم که خونمو به اون بزرگی و قشنگی رو ول کنم و به خاطر اینکه اجاره خونه ندم توو یه اتاق زندگی کنم، شما جای من بودین چکار میکردین؟ ؟؟؟ 

کاربر قدیمی هستم واسه بار هزاروم ترکیدم نمیدونم چرا!

اصلن اصلن اصلن

تا اخز عمرت مجبور میشی تو اون خونه بمونی 

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههه

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

من قبول نمیکردم 

و حق شماست طوری که منطقی باشه قبول نکنید 

بگید متوجه هستم مادرت رو دوست داری و احساس مسئولیت میکنی ولی سبک زندگی ام رو انقدر تغییر نمیدم

و بهشون بگو لطفا دلایل مالی نیار چون واقعا دلیل خوبی نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نه هرگز این کارو نمیکنم دیگه زندگی شخصی و حریم خصوصیت از بین میره 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اصلن اصلن اصلن تا اخز عمرت مجبور میشی تو اون خونه بمونی 

شوهرم میگه بعد یه سال خونه میگیریم ولی من اصلا ته دلم راضی نیستم

کاربر قدیمی هستم واسه بار هزاروم ترکیدم نمیدونم چرا!
شوهرم میگه بعد یه سال خونه میگیریم ولی من اصلا ته دلم راضی نیستم

دروغ میگه

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران