2777
2789

سلا.بچه ها میشه بگید ۲۴سال تمام یعنی ۲۳و چند ماهت باشه یا مثلا۲۴و چند ماهم قبوله؟

برای شرکت تو کنکور فرهنگیان میگن حداکثر سن ۲۴سال تمام.من متولد مهر ۷۸ام یعنی ۲۴سال و سه ماهمه دقیقا

.مهلت ثبت نام هم فردا و پس فرداست.الان میتونم یا نه🥲

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

نمیتونی از ۱ مهر ۷۹ به بعد میتونه ثبت نام کنه

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاريخ تولد ميزنه خودش

شانس من نزده هرچی سایت رو زیر و رو کردم ندیدم چیزی فقط گفته ۲۴سال تمام🥲

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

نمیتونی از ۱ مهر ۷۹ به بعد میتونه ثبت نام کنه

عه جدی🥲

عه جدی🥲

متاسفانه اره

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...
۲۴سال تمام یعنی از مهری که میری سر کلاس دانشگاه اون موقع ۲۴سال داشته باشی

با زمان ثبت نام كنكور ميسنجن 

نه زمان سر كلاس رفتن

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم