2777
2789

بتام اولش۴۰۰بود بعد خونریزی کردم بدون  درد بعدم قطع شد سونو کردن گفتن مشکوک به خارج رحمی چون تو لوله راستت یه توده میبینیم بعد دوباره سونو کردن گفتن احتمالا اون توده میوم باشه ویه ساک کوچولو بدون جنین در حد ۴هفته و۴روز تو رحمت هست بعد دوباره فرداش ازمایش دادم بتام شد۱۶۰۰بعد دوباره خونریزی کردم بازم بدون درد وبعدش لکه بینی بود بعد دوباره بتا دادم اومد رو ۵۰۰دوباره سونو کردن گفتن اون توده شاید همون خارج از رحم باشه شایدم فیبروم ولی ساکی تو رحم نیست فقط یه لخته یک سانت ونیمی تو رحم الان من نمیدونم بالاخره چیکار کنم 

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه سونوگرافی که کارش عالی باشه، ولی مشکوکی مراقب خودت باش و بستری شو ، احتمال قوی همون خارج رحمی ...

اخه کجا برم صدبار سونو کردن منو 

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤