2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگم

202 بازدید | 14 پست

تورو خدا سرزنش نکنین ولی خیلی دلتنگ عشق نو جوانیم دارم خفه میشم خیلی بغض دارم به جز اینجا کسی ندارم درد و دل کنم اون موقع ۱۲ سالم بود بچگی کردم الان ۲۸ سالمه از فکرم بیرون نمیره،نمیدونم کفاره کدوم گناهم که اینجوری شد😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن براش جانشین بیاری

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
اره بخدا قسم روزی نبوده که بهش فکر نکنم عشق واقعی هیچوقت فراموش نمیشه عین ی زخم عمیق که جاش میمونه

نمیتونید اصلا باهم باشید؟ نمیدونی دوستت داره یا نه؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
ههیشکی مثل اون نمیشه

همه اول اینجوری فکر میکنن....

اگه واقعا نمیتونی بهش برسی این راه بهترین

ب دلایلی اصلا امکان نداره که باهم باشیم ولی حس میکنم دوسم داره

☹️ چقدر بد

به نظرم سعی کن جاش یکی رو پیدا کنی

فکر کنم چون خیلی تو اجتماع نیستی اینجوری شدی

خانواده سخت گیرن؟