2777
2789
عنوان

خانمایی که نی نی دارن چطوری به خودتون و شوهرتون میرسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7107 بازدید | 46 پست
منم همینطورم فک میکنم تابچه به یمسال برسه اوضاع همین باشه
مردمی که به بهشت ایمان دارند,,,,ولی عجیب ازمرگ می ترسند.......!,اینجاپراست ازدستهایی که خسته نمی شوندازنگه داشتن نقاب.....!فریدون فرخزاد......... وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ماآمدنددردستشان کتاب مقدس داشتندومازمینهایمان راداشتیم. پنجاه سال بعدماکتاب مقدس دردست داشتیم وآنهازمینهای مارا.جوموکنیاتا
صبح بعد نماز دیگه نخواب.تا بچه خوابه کلی میتونی کاراتو تموم کنی.من درسام رو اون موقع میخونم و بعدش کار خونه و نهار.سحرخیزی واقعا برکت میده ب زمان.من با وجود بی خوابی های شبانه بخاطر دخترم،سعی میکنم حتما حتما صبح زود پاشم.قبل ظهر ی چرت کوتاه میزنم ولی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به بچه داره، بعضی بچه ها خیلی پدر در ار هستن، دیگه نفس هم نمی تونی بکشی چه رسد به ... بعضی ها بچه های اروم و خوش قلق دارن که وقت می کنن به اموراتشون برسن
آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
هیچ کمکی هم ندارم شوهرم حتی یه استکان هم جابجا نمیکنه, حتی ظهر میخواد بخوابه میگه بیا پتو زیرم پهن کن, بیا ش ا رژرمو بزن به برق فلان چیزو بیار تا حالا نشده پنج دقیقه بچه ها رو واسم نگه داره هیچ کمک دیگه ای هم ندارم
پسر من 20 ماهشه و وحشتناک پر انرژی و شیطونه. اما به همه کارام میرسم. تازه تو این شش ماهه یه دوره حسابداری رفتم امتحان فنی حرفیش رو هم با نمره بالا قبول شدم.فکر کنم به دو علت به همه کارام میرسم اولی و مهمترینشم اینه که خوابم کمه دومیش هم اینه که شوهرم ظهرا خونه نمیاد. البته با خودش غذا میبره سر کار اما نمیاد. آخه من عادت دارم شوهرم که باشه نمیتونم کار کنم اصلا بلد نیستم. فقط میخوام بشینم پیشش تلویزیون ببینم همین باعث میشه ظهرا که نمیاد به کارام میرسم وای چقدر. نوشتم
زندگی اگر هزار بار باشد بار دیگر تو بار دیگر تو
زن شهریوری نی نی سایتوخوب اومدی.مثل بهمنه میفته روآدم دیگه هیچی....
مردمی که به بهشت ایمان دارند,,,,ولی عجیب ازمرگ می ترسند.......!,اینجاپراست ازدستهایی که خسته نمی شوندازنگه داشتن نقاب.....!فریدون فرخزاد......... وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ماآمدنددردستشان کتاب مقدس داشتندومازمینهایمان راداشتیم. پنجاه سال بعدماکتاب مقدس دردست داشتیم وآنهازمینهای مارا.جوموکنیاتا