2777
2789
عنوان

کسی با رژیم کتو لاغر شده؟

82 بازدید | 11 پست

سلام بشدت افسرده شدم🥲

چنبار خوب کم کردم ولی رعایت نکردم برگشت الانم استپ کردم امروز رفتم رو ترازو دیدم وزنم همونه پرخوری عصبی بهم دست داد و نشستم صبونه کامل خوردم🥲

لطفا از تجربیاتتون بگید در رابطه با رژیم کتو

سخته آسونه چطوریه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته چون کربوهیدرات تو ۲۰درصد همش باید گوشت و مرغ بخوری دنبه ازش روغن دربیاری درصد چربی بالایی داره این رژیم بعدها رو کبد اثر میزاره ولی یه دورش ۱۰کیلو کم میشی 

واین ک رژیم بشدت گرونیه

۳۸کیلو کاهش وزن۱ساله با کالری شماری بدون ورزش ۶بهمن۷۲/۲۰۰⬅️۱۶بهمن⬅️۲۶بهمن⬅️۶اسفند⬅️۱۶اسفند⬅️هدف۶۵😍
میشه یکم توضیح بدی راجبش؟ چقد کاهش داشتی؟

من رعایت نکردم زیاد چون چاق نبودم ۶۴ بودم تو یک هفته نیم شدم ۶۰ ببین فقط گوشت مرغ می‌خوردم با سالاد باید روغن نایب که استفاده میکنی یا زیتون باشه با کنجد یا کره یا حیوانی 

مبوه‌ هرچی قند داشته باشه خبری نیست