2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سونو برید مشخص میشه

من با درد پشت و قفسه سینه میرفتم دکتر. همش میگفت معدت هس و داروی معده میداد. من دیدم دردم خوب نمیشه با دارو. خودم رفتم سونو شکم انجام دادم فهمیدم بله سنگ صفرا دارم

الکی به خاطر تشخیص اشتباه دکتر 1ماه درد زیاد کشیدم. بعدم عمل کردم و کیسه صفرارو برداشتن 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
قبلا چربی و کبد اینا داشتم اصلا درد نداشتم .درد الانم خیلی شدید نیست درد ریز و قبل تحملیه

چربی کبد درد ندارن مشکلات دیگه ای پیش میاره مثل خارش پوست و لکه شدن پوست ولی سنگ کیسه صفرا درد داره

کاربر آقا

من تقریبا ۷ ما۷ درد کشیدم  بعدش درستش کردمم شمام ی فکری بکن چون کبد خیلی بده  من زیر دلم سمت راست یهو تیر میکشید  خیلی دل درد زیر شکمی داشتم   ولی درستش کردممم اگر شمام عین منی بهت بگم 

یه سونو برید مشخص میشه من با درد پشت و قفسه سینه میرفتم دکتر. همش میگفت معدت هس و داروی معده مید ...

من  زیر قفسه سینه و طرف راستم هستش و اینکه منم سوز معده دارم 

چیکارکنم؟

من چاق شده بودم و بی اهمیت بودم روزانه اب درست حسابیم نمیخوردم  یعنی نمیشمردم گاهی ۵ لیوان تو روز حتی میخکردم 

خیلی قبلتر ۲یا ۳ سال قبلش سونو داده بودم گفته بودن کبد چرب دارم خیلی زیاد گرید بالا  ولی اهمیت ندادم 

طب سنتی رفتن  گفت این دردات از کبدته 

و کیسه صفرام نبود چون درد کیسه صفرا اموون ادمو میبره  ولی من گاهی تیر میکشید زیر دلم و سمت راستم  بگیر نبود ک قطع نشه   برای همین بهم این درمانو دادش و انجام دادم  خداشاهده ۴۰ روزم نشده  همه دردام رفت  عین اب رو اتیشش فقط با خوردن عرقیجات 

من  زیر قفسه سینه و طرف راستم هستش و اینکه منم سوز معده دارم

معده فک نکنم به طرف راست شکم بزنه. البته ماکه تخصصی نداریم ولی فک کنم دردت بخاطر کیسه صفرا هس. اگر دیدی اذیت میشی پیش یه متخصص داخلی برو

البته یه دکتر خوب.  نه مث دکتر من که بعد از یه ماه رفتم پیشش. گفتم دردام شدید هس. داروهارو خوردم خوب نشدمـاطرافیان میگن سنگ صفرا هس. 

جالبه بازم یه ازمایش یا سونو برام ننوشت. تاکید داشت که معدت هس. خوب میشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
من چاق شده بودم و بی اهمیت بودم روزانه اب درست حسابیم نمیخوردم  یعنی نمیشمردم گاهی ۵ لیوان تو ر ...

منم این مدت خیلی خیلی چاق شدم .خیلی چاق اصلا رعایت نکردم کلی هله هوله میخورم .داروهات چی بودن؟

منم این مدت خیلی خیلی چاق شدم .خیلی چاق اصلا رعایت نکردم کلی هله هوله میخورم .داروهات چی بودن؟

اول برو ی پارچ بردار  توش با لیوان اب  بریز و بشمر ببین این پارچ چقد اب میگیره توش! توش ۸ تا لیوان اب  بریز   اونو هر صبح ب  صیح پر کن  تا شب  باید تمومش کنی

شبم ک تموم شد  دوباره پرش  کن بزار بالا سرت  باید طی روز خیلی اب  بخوری 

بهم گفت ب مدت یک هفته توی پارچم تخم شربتی  و خاکشیر بریزم  ک  ریختن خوردم و درادم رفت   بعدش گفت  از هفته ی بعدش  توی همون ابه  صبح ب صبح بجای  خاکشیر  عرق کاسنی  بریزم ی پیاله    و بخدا  قسم این روش و دو هفته انجام دادم   ۸ کیلوام لاغر شدم   عادتم تنظیم شد     من رفلاکس معده داشتم از بین رفت 

دردای شکمیم رفت   برای دو هفته ی بعدش  عرق  رازیانه گفت تو همون ابه بریزم      من هنوزم ابه رو دارم میخوره بقران قسن الان بغل تختمه هی میزارم بغلم قلوپ قلوپ میخورم ازش      خواهرانخ میگم تستش کن    پشت سرهم هم اتجامش  بده     دردات ک خابید برای  نینی دار شدن منم دعا کن