2777
2789
عنوان

ازمایش غربالگری با ریسک متوسط

| مشاهده متن کامل بحث + 2837 بازدید | 121 پست
و منی که غربالگری اولو دادم پزشکم گفت چون همچی خوبه و زیره نیازی به غربالگری دوم نیس میتونی ندی و چو ...

اتفاقا من همش میگم کاش ازمایش دومی رو نمیدادم دیگه کاش دکترم ازونا بود ک میگفت چون اولی سالمه اینو دیگه نمیخواد بدی چون مطمئنم سالمه و الکی استرس دادن و نمیتونمم بی خیال باشم 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاهر شوهرم هم غربال دومش ریسکش ۱ ب ۱۳۵ بود نداد سلفری امینو خداروشکر بچشم سالمه . ولی زن داداشم هم ...

دقیقا ۵تومن بدم ۵ماه تو ارامش باشم😁

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
خاهر شوهرم هم غربال دومش ریسکش ۱ ب ۱۳۵ بود نداد سلفری امینو خداروشکر بچشم سالمه . ولی زن داداشم هم ...

من همش حس میکنم اینا دروغی بیش نیست برای تیغ زدن ملت و پول چاپیدن چون خیلیا رو دیدم گفتن سالم بوده بعد سلفری

خییییلی جدا از هزینه های وحشتناکش همش غصه یه اخه کسی که تو خودش و خانواده همسرش تا ۷نسل قبل بیماری ...

اره دقیقا همین نه فامیلیم نه سنم خیلی بالاس

منم یک به هفتصد بود آمینو دادم آمینو دقیق تره اما ریسک سقط داره ، سلفری اگه خدایی نکرده مشکلی باشه د ...

نه از آمینو میترسم 🥲

من همش حس میکنم اینا دروغی بیش نیست برای تیغ زدن ملت و پول چاپیدن چون خیلیا رو دیدم گفتن سالم بوده ب ...

منم هر کیو دیدم سالم بودن خداروشکر حتی ریسک ۱به ۱۲ 

شماها چقدر اطلاعات دارید من اطلاعاتم صفره😑😑 این عدد ان تی چیه و نشونه چی هست؟؟ منم دهم ماه دیگه ان ...

مایع پشت گردن جنینه .معمولا رنج نرمالش بین ۱ تا ۲ هست .البته بیشتر و کمتر هم هست و بچه ها سالم هستن مثلا از زنداداشم ۲.۵ بود خداروشکر سالم بود .البته ان تی رو بر اساس قد جنین میسنجن 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔