2777
2789

اون گروه بستم برای همیت تو تاپیک خودتون پیام میزارن

اولا اسی اهل تهران هستند حتی قبلا هم محل زندگیشون گفتند

دوما خودشم هم گفت که اینجا خیابان میرزای شیرازی که تو تهران و حدفاصل میدان هفت تیر و میدان ولیعصر که یکی از مناطق مسیحی نشین تهران

خیلی زشته که بدون اینکه اطلاعات داشته باشید فقط از سر ریپلی کردند مثلا میخواین طرف مقابل ضایع کنید

شب خوش 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون گروه بستم برای همیت تو تاپیک خودتون پیام میزارن اولا اسی اهل تهران هستند حتی قبلا هم محل زندگیش ...

خیلی زشته که آدم به این راحتی قضاوت کنه،من ازتون سوال کردم و شما هم پاسخ دادید،فکر نمی‌کنم حرف بدی زده باشم،به هرحال اگر اشتباه از جانب بنده بود عذرخواهی میکنم،شب خوش

خیلی زشته که آدم به این راحتی قضاوت کنه،من ازتون سوال کردم و شما هم پاسخ دادید،فکر نمی‌کنم حرف بدی ز ...

شما پست خودتون بخونید سوالی نبوده 

گفتید اسی شیرازه و اینجایی که میگید کی گفته مسیحی نشین که اون خانم به ظاهر غیر محترم شما رو ریپ زدن و گفتند خوب زدی تو خال 

باشه مشکلی نیست

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

خیلی ممنونم از حمایت هایی که ازم کردید. 💐💐

ماجرا این بوده. 

تو یک تاپیک مذهبی. 

اون فرد این حرف رو زده بود: مشکل من با این مذهبی ها اینه که حضرت زهراشون که 18 ساله بوده. این ها این قدر بی سواد اند بهش میگن بی بی. 

من گفتم بهش اعتقاد نداری نیا تو تاپیک های مذهبی. نی نی یار رو تگ کرد روی حرفم. تاپیک اون بنده خدا که دوستم بود ترکید. 

من هم تگش کردم تاپیک خودم و گفتم اعتقاد نداری نداشته باش. ولی نباید توهین کنی. رفته علیه من تاپیک زده. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خیلی ممنونم از حمایت هایی که ازم کردید. 💐💐 ماجرا این بوده.  تو یک تاپیک مذهبی.  اون ف ...

زنده باشید،بله با من هم سر دعوا داشت،حالا من نه سر قضیه بودم نه ته قضیه

متشکر از شما بابت ذات درستتون🌱😇

خیلی ممنونم از حمایت هایی که ازم کردید. 💐💐 ماجرا این بوده.  تو یک تاپیک مذهبی.  اون ف ...

عزیزم این کاربر کلا کارش ایجاد دعوا تو تاپیک هاست تو تاپیک منم اومده با من درگیره شده. بنظرم اینجور افراد از چیزی دارند رنج میبرند میاند اینجا خودشون را تخلیه میکنن. اینقدر امروز خودم حالم گرفته بود دلم شکسته بود ایشون هم اومد وسط تاپیک دهنش را باز کرده هر چی تو ذهنش میاد مینویسه. من واگذارش کردم به خدا چون تاپیک آخر من قصد و غرض و اهانت به کسی نبود. حلالش نمیکنم چون حال دلم خرابه و این خانم بدترش کرد.

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

عزیزم این کاربر کلا کارش ایجاد دعوا تو تاپیک هاست تو تاپیک منم اومده با من درگیره شده. بنظرم اینجور ...

چه ادم بدیه. 

ممنون که گفتید چه جور ادمیه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم این کاربر کلا کارش ایجاد دعوا تو تاپیک هاست تو تاپیک منم اومده با من درگیره شده. بنظرم اینجور ...

من در مورد گندمکم گفتم. 

منظور شما هم همین کاربر گندمکم هست دیگه؟ کدوم تاپیکتون گندمکم اومده بحث کرده؟ کنجکاو شدم ببینم. 

من در مورد گندمکم گفتم.  منظور شما هم همین کاربر گندمکم هست دیگه؟ کدوم تاپیکتون گندمکم اومده ب ...

نه من استارتر را گفتم. نمیدونم چرا تو نی نی سایت اینجوری ادم میاذ بی منظور یک تاپیکی را میزنه یک عده میاند دست رو یک چیزایی حاشیه ای و بی مورد میزارن. یکی نیست بگه خدا خیرتون بده خوشتون نمیاد وارد نشید. اینقدر امروز حالم بده اومدم اینجا تاپیک زدم این کاربر بدتر حالم را بد کرده. ایکاش دلیل حال خوب هم باشیم نه حال بد همدیگه اونم تو فضایی که همو نمیشناسیم و اطلاع نداریم اون استارتر الان در چه شرایطی هست.

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

نه من استارتر را گفتم. نمیدونم چرا تو نی نی سایت اینجوری ادم میاذ بی منظور یک تاپیکی را میزنه یک عده ...

من تاپیکتون رو الان رفتم دیدم. 

شما نباید میگفتید مذهبی ها. این باعث حساسیت میشه. این احساس پیش میاد که میخواین بگید مذهبی ها بدتر اند. الان هم که تو جامعه خیلی ها از مذهبی ها دارند بدگویی میکنند و میخوان بگن مذهبی ها بد اند. 

من تاپیکتون رو الان رفتم دیدم.  شما نباید میگفتید مذهبی ها. این باعث حساسیت میشه. این احساس پی ...

چون طرفم مذهبی بود و اینکه ادامه مطلبم نوشته بودم هر کسی که خدا را قبول داره چه مذهبی چه غیرمذهبی. و وقتی به کسی توضیح میدی دیگه باید حالیش بشه نه اینکه فقط قصد تخریب تو را داشته باشه. دیگه هم غلط بکنم اینجا تاپیک بزنم چون اینجا ادم بیمار زیاد داره