2777
2789
اگه مدیریت کل اموزشگاه باخودش باشه بین ۴۰تا۸۰ بازم بستگی به نوع اموزشگاه تخصص و شهرشون داره

اره مدیر یه آموزشگاه فنی حرفیه ای هست کلاسای مختلفی توش برگزار میشه میخاستم ببینم حقوقش خوبه یا ن برای ازدواج

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مدیر یه آموزشگاه فنی حرفیه ای هست کلاسای مختلفی توش برگزار میشه میخاستم ببینم حقوقش خوبه یا ن بر ...

بله

خوبه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
فداتشم گلم چقدر مطمعنید ک خوبه مثلا چقدر ؟

خودم اموزشگاه تخصصی دارم تا حدودی تحت نظر سازمان فنی حرفه ایه

اما اکثرش خصوصیه

همکارام اموزشگاه خود سازمان رو دارن.

برا همون پرسیدم اموزشگاه چیه و چه شهریه

خودم اموزشگاه تخصصی دارم تا حدودی تحت نظر سازمان فنی حرفه ایه اما اکثرش خصوصیه همکارام اموزشگاه خو ...

این آموزشگاه تحت نظر فنی حرفیه 

کلاسهای رزین ، سنگ مصنوعی ، گچبری مدرن ، سیاه قلم ، پتینه ، خوشنویسی توش برگزار میشه شما میتونید بگید متوسط حقوقشون چقدر هست ؟ 

جسارتا حقوق شما چقدره؟ قصد فضولی ندارم حقیقت خاستگارم هست و تو مرحله آشنایی ام خونوادم رو هوا میگن نه حقوقش خوب نیست فلان خودمم روم نمیشه بپرسم حقوقش رو آخه چنباری پرسیدم ی بار گفته کفاف خدمو میده ی بارم گفده خوبه بد نیست . دیگه روم نشده بپرسم فقط ی بار هم توی حرفاش شنیدم گف حقوقم بشه ۵۰ تومن در ماه خیلی خوبه حالا نمیدونم واقعن 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

این آموزشگاه تحت نظر فنی حرفیه  کلاسهای رزین ، سنگ مصنوعی ، گچبری مدرن ، سیاه قلم ، پتینه ، خو ...

اگه شهر های بزرگ ان همون حدود هست حقوقشون

اگه شهر کوچیکن حقوقشون ۲۰تومنه

من چون اموزشگاه تخصصیه حقوق بگیر نیستم

درامد دارم و باید تازه حقوق پرسنلمم بده

اما کلا کارهای اموزشگاهی ترمی هست

من خودم ترمی ۱۰۰تا۱۲۰ بسته به تعداد هنرجو یا ....

ملاک کسب درامد تو اموزشگاهها خیلی چیزهاست

البته تو فنی حرفه ای حقوق بگیر سازمان هستن