2777
2789

میگن اگه کسی بعد از چند سال رابطه داشته باشه ولی میخاسته باشه بچه بیاره نمیتونه رحمش خشک میشه آیا این درسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنیدم  ولی فک نکنم درست باشه یا واسه همه اینجور باشع  من دیدم بعد از 20سال از بچه او ...

ما ۵ سال تو عقد بودیم و رابطه داشتیم حالا شش ماه هست اومدیم خونه خودمون و هنوز بچه نمیخوایم به خاطر شرایط مالی حالا بعضی ها میگن اگه الان بچه نیارین ممکنه رحم خشک بشه و دیگه بچه دار نشین آیا این درسته

ما ۵ سال تو عقد بودیم و رابطه داشتیم حالا شش ماه هست اومدیم خونه خودمون و هنوز بچه نمیخوایم به خاطر ...

نع بابا 

اینجوری میگن زودتر بچه بیارین 

نمیدونم چقد اطرافیان دخالت میکنن

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
نع بابا  اینجوری میگن زودتر بچه بیارین  نمیدونم چقد اطرافیان دخالت میکنن

میدونه من زود ازدواج کردم دیگه نمیخوام زود بچه دار بشم از سر شب که این حرفو زدن همش میترسم نتونم چند سال دیگه بچه بیارم

تاحالا لفظ خشک شدن نفهمیدم

اما گیرایی کمتر میشه تا دوباره رحم گرم بشه 

من برا بچه دومم ک یه مدت جلوگیری داشتم 8 ماه طول کشید تا بگیره .چون انگار شرایط رحم باید فراخم بشه امادخشک نمیشه