2777
2789
عنوان

مامانای سرکلاژی بیایین لطفا

313 بازدید | 11 پست

من هفته ۲۵ بارداری هستم تقریبا ۳ ماه پیش سرکلاژ انجام دادم و استراحت بودم  بعدش که رفتم سونو آنونالی طول سرویکسم از ۳۱ شده بود ۳۸ دکترم گفت خیلی خوب شده 

بعدش استراحتم نسبی ولی به اونصورت کمک ندارم که کارای خونمو انجام بده و من راحت استراحت کنم 

میخوام بدونم شما که سرکلاژ شدین کاراتونو کی انجام میداد و چه کارایی میکردین تو خونه ؟

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 
ببخشید علت خاصی داره که طول سرویکس کوتاه میشه یا ن مشخص نیس؟ من خیلی کار میکنم و رفت و امد با ماشین ...

نه عزیزم فک نکنم از اول کوتاه بوده حتما تو سونو NT مشخص میشه واسه اولین بار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هفته ی دوازده سرکلاژ کردم باطول سرویکس ۲۸ تو سونو بیست و چهار هفته شد ۲۴ ، مال شما خیلی خوبه ا ...

من کمک ندارم نمیدونم الان طول سرویکسم چنده هفته ۱۸ ۳۸ شده بود دکترم گفت طولانی رده نرو سرپا هم نمون خیلی ولی خیلی کلافم کارای خونم مونده هیچی سرجاش نیست منم که فقط تنهام تو خونه 

من تا خود ۹ ماه استراحت مطلق بودم خونه مادرم فقط برای دسشویی حمام پا میشدم و غذا خوردن لب تخت مینشستم دکترم گفت ماه ۸ بعد بعد میتونی راه بری ولی راه نمیدونستم برم هم نرسیده شده بودم هم خبلی سنگین بودم همش حس میکردم الان میزام ...خلاصه که خیلیدوران سختی بود الان دخترم ۴ سال نیمشه اصلا بچه نمیخاستم ولی به اصرار شوهرم ۵ ماه اقدامیم ولی حامله نشدم توکل بر خدا ...انشالله استارتر به سلامتی زایمان کنی ولی من از خیلی ها پرسیدم  کارا خونه با احتیاط انجام میدادند همون زمان تو نی نی سایت بودم  خانمها میگفتن کاربری قبلیم تمام تجربه هام بود تعلیق شدم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

عزیزم من بارداری دومم سرکلاژ بودم بچه اولمم دوسالش بود نمیتونستم زیاد استراحت کنم کارای خونرو انجام میدادم البته شوهرمم هروقت بودش خیلی کمکم میکرد ولی وقتایی که نبودش حتی گاهی مجبور میشدم پسرمم بغل کنم 

شما هم زیاد نترس حالا که کمکی نداری کارای سبک رو آروم آروم انجام بده همسرتم بگو کمکت کنه

خدا خودش کمک می‌کنه دکترت شیاف و آمپول داده

بله عزیزم آمپول داده بود با قرص دوفاستون  و شیاف 

الان فقط شیاف

من تا خود ۹ ماه استراحت مطلق بودم خونه مادرم فقط برای دسشویی حمام پا میشدم و غذا خوردن لب تخت مینشست ...

ممنون عزیزم

ممنون عزیزم

خواهش 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷