2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بگین حق با کیه

107 بازدید | 20 پست

امشب رفتیم خرید لباس های شبچلگی با همسرم 

یک ماهی هست عقد کردیم 

رفتیم پالتو کیف کفش شلوار شال گرفتیم بافت موند چون مغازه ها بستن دیگه نرسیدیم بخریم قرار شد دوشنبه بریم بخریم 

اخر شب رسیدیم خونه مامانمشون همسرم اومد چایی  خورد  و اینا بعدش من لباسایی ک برام خرید نگهداشتم چون اولا بافت مونده بود بخرم و قرار بود  جمعه  اخر هفته  مراسم شبچلگی باشع بنابراین چیزایی ک خریدم نگهداشتم بپوشم  مامانم ببینه بعدم بافت بخریم و بدم همسرم ک جمعه بیاره حالا مادر شوهرم ناراحت شده ک چرا امشب لباسارو ندادم  ببرن اونجا ببینن و کلی عصبی شدن چیکار کنم حق با کیه اشتباه کردم ؟ میخاستم دوشنبه بافتمم بخریم ک یک دفه بدم همسرم کادو بیارع دیگه 😐😐😐

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شاید خودشون دوتایی نخواستن. فقط دختر خانم خواسته.

این اتفاق نظر باعث میشه دست دخالتهای بی مورد و کلی از سو تفاهمها از بین بره البته به قول شما شاید خواسته فقط خودش بوده

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹

عزیزم از همین اول زندگی ،گفت و گو کردن رو شروع کنید ،یه سری کلاسها و مهارت ها هست ، درباره این که چه جوری حرف بزنیم و چی بگیم و اینا

اگه سر مسائلی که مربوط به جفتشون میشه بت هم حرف بزنید و مشورت کنید و هماهنگ باشید ،خیلی ازین اتفاقا و کدورت و جدایی ها پیش نمیاد.

عزیزم از همین اول زندگی ،گفت و گو کردن رو شروع کنید ،یه سری کلاسها و مهارت ها هست ، درباره این که چه ...

اخه عزیزم من قصدی نداشتم ولی. موقع عقد من میخاسم اینه شمعدان و قران بخرم مادر همسرم گفت الان قران خونده نمیشه و اینا ی جورایی پیچوند ..  فک میکنم یکم ناراحتن از اینکه من خرید رفتم 

.

درسته عزیزم ولی همسرمم مشکلی نداشت چون بافت مونده بود  

پس محکم و با احترام نظرتون رو اعلام کنید خیلی هم پیگیر نشید کی چی گفته به خودتون برسید احترام اونا هم سر جای خودش ولی اجازه دخالت ندید

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹
راستش همسرمم چیزی نگفت و با من موافق بود 

اگه با همسرتون  مشورت کردید و حالا معلوم شده مثلا خجالت کشیده یا مراعات کرده ،حرفی نزده و حالا رفته پیش مامانش، یه نظر دیگه داره.

پس حتما شوهرت رو هم کلاس گفت و گو ببر عزیزم 

اگه با همسرتون  مشورت کردید و حالا معلوم شده مثلا خجالت کشیده یا مراعات کرده ،حرفی نزده و حالا ...

ممنون از راهنماییت عزیزم نه میگفت به نظرم هیچ فرقی ندارد و نظرش و رفتارش تغییری نکرد

.

اخه عزیزم من قصدی نداشتم ولی. موقع عقد من میخاسم اینه شمعدان و قران بخرم مادر همسرم گفت الان قران خو ...

شاید ، ولی همینا یی هم که ناراحت میشن و میخوان هی حرف خودشون باشه. اینا رو هم مهمه چه جوری باهاشون حرف بزنی ،هم بتونی کار خودت رو پیش ببری هم ناراحت نشن.