2777
2789

تاسوم راهنمایی خوندم یعنی اخراش بودکه ازدواج کردم...الان ۲۸ سالمه ..میخوام ادامه تحصیل بدم تابه رویایه بچه گیم برسم دلم میخواست پرستاربشم یعنی میشه.....منم دستم به جیبه خودم بره وخرجی بچه هاموبدم وراحت زندگی کنیم ایشالاخدایاکمکم کن...کسی هست راهنماییم کنه بایدازکجاشروع کنم..

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
اره میتونی خیلیا موفق شدن

وای توروخداراست میگی..ازفردامیوفتم دنباله کاراش..به امیدازخدا

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا که نه من خودم متولد هشتادم همینان الان همه دانشجو و فارغ التحصیل ولی منو به زور از مدرسه بیرونم کردن فقط گذاشتن تا دبستان بخونم باورت میشه عین پنجاه سال پیش؟من ازدواج کردم خدا یه فرشته بهم داد گفت درس بخون من پشتتم الان یازدهمم میخونم در جواب همه کسانی که نداشتن موفق بشم همهههههه میگن نمیتونی ولی من محکم وایستادم تا بتونم و بچه هام بهم افتخار کنن

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
چرا که نه من خودم متولد هشتادم همینان الان همه دانشجو و فارغ التحصیل ولی منو به زور از مدرسه بیرونم ...

دمدگرم...پس منم میتونم ایشالا

اگه میشه میتونی بپرسی امکان تغییر رشته هست که از پایه دوباره یه رشترو بخونی

عمه تو کجایی 🥲🥲🥲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

سلامممخوبی قربونت بشم🥺🥺😍چه خبر خوبی اوضاع خوبه

فدات جیگر 🥲👭هیی بد نیس میگذره عشقم  تو خوبی اوضاعت روبه راهه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

فدات جیگر 🥲👭هیی بد نیس میگذره عشقم تو خوبی اوضاعت روبه راهه

قربونت بشم زیباااا

انشاالله همیشه به سلامتی خوشی بگذره

دلم تنگیده بود واس ی قدیمی

خیلی خوشحال شدم دیدم تگ زدی😍🥹🫀

+خدایاشکرت🤍

قربونت بشم زیبااااانشاالله همیشه به سلامتی خوشی بگذرهدلم تنگیده بود واس ی قدیمیخیلی خوشحال شدم دیدم ...

همچنین قشنگ دلم 🥲🥲🥲🥲

منم خوشحال شدم بیبی 🥲🫂🫂🫂👭