2777
2789
عنوان

بلد نیستم میکاپ کنم :)

152 بازدید | 14 پست

حتی ارایش روزمره هم خیلی مصنوعی میشه صورتم

با بیست و هفت هشت سال 

جایی هست اموزش بده؟ به جز اینستا و اینا 

چون حتی مارک های ساده هم نمیشناسم

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پسجه پکیج خودارایی میفروشه خودش یه میکاپ ارتیست فوق العادس پکیجاشم یه جوریه هرکی خریده خیلی خوب یاد گرفته خواستی یه سر بزن f.radmakeup یا f.r.makeup

یکی از ایناس فاطمه راده اسمش

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خط چشم قبلا جوری میکشیدم که چشم بسته توی تاریکی هم‌میکشبدم ولی اینقدر نکشیدم از یادم رفته... الا ...

منم در همین حد بلدم

بروکلاس خودآرایی پیش آرایشگر خوبی.

البته واسه روزمره چند قلم چیز ساده میخوای فقط 

Bbکرم یا cc کرم هرکدوم ک ب پوستت میخوره مارک فارماسی

رژ لب هم یه رنگ ملایم ، یه ضدافتاب خووووب 

همین. چشم هم نهایت فرمژه ای ریملی خط باریکی چیزی.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
این پسجه پکیج خودارایی میفروشه خودش یه میکاپ ارتیست فوق العادس پکیجاشم یه جوریه هرکی خریده خیلی خوب ...

مرسی عزیزم

بروکلاس خودآرایی پیش آرایشگر خوبی. البته واسه روزمره چند قلم چیز ساده میخوای فقط  Bbکرم یا cc ...

بخدا تو همون رنگ رژ لب موندم😂من گندمی سبزه ام صورتی بهم نمیاد ولی بنفش و قرمز تند  میاد بعد اینا یکم جلب توجه میکنه مناسب سر کارو اینام نیست نمیدونم چه رنگی باید بخرم 

بخدا تو همون رنگ رژ لب موندم😂من گندمی سبزه ام صورتی بهم نمیاد ولی بنفش و قرمز تند  میاد بعد ای ...

واسه سرکار  اون صورتی جیغ بچگونه رو نزن😀 یا قرمز و بنفش.

خودمم گندمی‌م تقریبا رژلب مری بل میگیرم شماره ۲۲ یه رنگ خوشگل و طبیعیه بنظرم خودم یه خیییلی پررنگ و توو چشمم نه بی رنگ و رو.

این رنگم واسه سرکار خوبه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••