2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست

154 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من امروز مجددا وارد نی نی سایت شدم و ازتون میخوام راهنماییم کنید

من یه دوست آقا تو دانشگاه داشتم و حس می‌کردم علاقمون بهم دو طرفست (دوس پسرم نبودن)  الان بعد چند سال دوباره دیدمش 

خیلی پسر خوبیه و بنده بهش علاقه مندم . چیکار کنم یا چی بگم که جذبم بشه و خودش پیشنهاد بده؟

پ ‌.ن : رابطمون فعلا مجازی هست

دوست خوبم میشه برای حاجت های دلم که چند ساله حسرتشو دارم برام دعا کنی؟

بخاد میاد تو لازم نیس کاری کنی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

هیچی صحبت های معمولی و دوستانه علاقه ای باشه خودش بروز میده ما نمیتونیم کاری کنیم کسی دوسمون داشته باشه خودت باش خودت بهترین ورژن خودتی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاد میاد تو لازم نیس کاری کنی

چه بدونم عشوه ای چیزی

چون میدونم مغروره تا ندونه جواب من بهش مثبته پا پسش نمیذاره

هیچی صحبت های معمولی و دوستانه علاقه ای باشه خودش بروز میده ما نمیتونیم کاری کنیم کسی دوسمون داشته ب ...

مرسی  عزیزم

چه بدونم عشوه ای چیزی چون میدونم مغروره تا ندونه جواب من بهش مثبته پا پسش نمیذاره

بگو شما بسیار فرد با شایسته و لیاقتی هستید کافیه همین

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
گاهی کاری نکردن بهترین راهه

اون سالها کاری نکردیم و هر کدوم با کسی دیگه بودیم 

الان حسرت میخورم که چرا با ایشون نبودم و کسی دیگرو ترجیح میدادم 

اره اینجوری میگم . مرسی😘

قربونت فقط زیاده روی نکن

آره  حیف که بموقع قدرشو ندونستم ...ایشونم اونموقع ها دوستم داشت

شاید هنوز تو دلش اون دوست داشتن وجود داشته باشه