2777
2789
عنوان

من همش تو رویا زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم خیانت کرد بم

نه مال من فعلا قهره باهام امشب میخاییم جدا لالاکنیم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اخ تو بچه دارم شدی از من مرحله کراشع هنو بقیه مراحل قفله چجوری ب اون مرحله رویا پردازی رسیدین؟!

اون لحظه حسش خیلی قشنگه 

پارادوکس یه خوشحالی تو غم

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر
خیلی رویا باحاله🤣

خیلی

من حداقل 10 , 20 تا شوهر داشتم

رو هرکی کراش بودم باهاش تا بچه دار شدنم رفتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من دهه شصتی درحال کوبلن دوختن با شوهرم دعوام میشد . کوبلن رو پرت میکردم اونور 

وایی 🤣🤣🤣

من انقد کتک خوردم ازش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خااااااک کتک خورت ملسه

نه شوهرم غیرتی بدبینه 🤣🤣🤣🤣

خیانتم کرده بهم تازه

طلاق خواستم بگیرم ، نذاشت :

رویاهام ی کم واقعیه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

الان کلاس دومه در حد فکر و رویاست . پارسال بسته دستمال کاغذی رو میکرده گوشی با شوهرش دعوا میکرده

این ادامه داره منم از ۵ سالگی حاملهدبودم با شوهرم حرف میزدم تا الان ک ۱۹ سالمه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

منم دهه شصتی ام🥲

دیگه رویاهای من مردن .اون روز  خیلی از دست شوهرم و دخترم عصبانی بودم . تو کوچه خودمون خلوت با خوردم خرف میزدم و میرفتم خونه . نگو که تو ماشین پارک شده ادم نشسته بود مات و مبهوت منو دید میزد . خدا کنه از همسایه ها نبوده باشه