2777
2789

خانوما من واقعا فکرم درگیر شده 

فعلا دسترسی ب دکتر هم ندارم 

بچم یه سالشه و یه هفتس ک تعداد دفع مدفوعش بیشتر شده 

پی پی ش هم یه حالت متفاوتی باهمیشه داره

تاپیک قبل عکسشم‌گذاشتم ولی انگاری تو عنوان گذاشته شده

هرچی از دهنتون درمیاد بهم میگین...

اخه مگه من جز اینکه سوال درمورد بچم پرسیدم چکار کردم ؟؟؟؟؟؟

واقعا فاز بعضیارو نمیفهمم چشونه....

لطفا مامانای مهربون ک تجربه دارین بهم بگین عیبی داره مدفوع نی نیم 

دکتر ببرمش بعد تعطیلی؟؟؟

چکار کنم؟😘

چیز جدید چی دادی بچت

پرتفال لبنیات چی 

مغزیجات 

خودت باید فکر کنی

یا غدای بی بنیه 

یا شیر کم چرب از سینه ات دادی

کدومو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عکس پی پی لطفا😄

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم شما باید تو عنوان میگفتی نیاین حالتون بد میشه 

زدی + عکس‌ هر شخصی باشه میاد .

من خودم دیدم حالم بد شد 

خب مراعات کنید کسایی که حالشون بد میشه نیان 

حداقل تو عنوانت مینوشتی 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
خب عزیزم شما باید تو عنوان میگفتی نیاین حالتون بد میشه  زدی + عکس‌ هر شخصی باشه میاد . من خود ...

میگم متوجه هستم ک عکسو تو عنوان نبهقد میذاشتم

ولی خب واقعا حواسم‌نبود نمیدونم چرا یه دلهره ای اومد تو دلم اصن

همین عکسو گذاشتم‌ک همه اعترا1 کردن

عزیزم رفتم دیدم.اسهال شده چیزی خورده که بهش نساخته.بچه من تخم مرغ میخورد اینجور میشد.یا شربت های چرک خشک کن اینا

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
فقط نارنگی ک اومم‌خیلی وقته میدم‌ینی از دوهفته پیش تقریبا

مال همونه

حتما ختما حتما قطعش کن

بچه ب خونریزی میافته

یی مدت نده 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم رفتم دیدم.اسهال شده چیزی خورده که بهش نساخته.بچه من تخم مرغ میخورد اینجور میشد.یا شربت های چرک ...

ینی این مدل پی پی رو دیدین ک بچه ها اینطور دفع کنن

نمیدونین چقد ترسیدم از سر شب