2777
2789

بعد عید شرایط دارم برم باشگاه ولی الان هم عصابم خوردهههههه😞😞😞😞😞دور کمرم باریکه پایین تنم بزرگه شکم ندارم ولی نمی‌دونم این کپل چیه در اومده خیلی هم بزرگه ینی فک نکنید یه کوچولوه خاک تو سرم اعتماد ب نفسم صفرررررر شد 😞😞😞😞😞تو رو خدا اگه ورزشی میدونید که فوری آب می‌کنه کپل رو بگید 😞😞😞😞😞🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپل دقیقا کجا در میاد 🤔🤔

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی

😐😐😐😐کپل دقیقا کجا میشههههه یکی اول اینو بگه بهم خیر ببینه

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
🤣🤣🤣🤣 ببخشید خندم گرفت خیلی بامزه تعریف کردی   همون ورزش و باشگاه آبش می‌کنه به شرط این ...

ن بابا فدا سرت 😞😞😞😞😞🥹🥹🥹🥹🥹باشگاه بعد عید پول دستم میاد برم الان جلو آینه دیدم داغون شدم 😞😞😞

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

باسن کوچیک یا همون پهلو هم بهش میگن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اسی شمالی ای؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
کپل چیه ؟ میگی کپل در اورد 

خط سوتین از پشت دور کمر اونا رو میگم بالاتر از پهلوه شکم پشت کمر