2777
2789
عنوان

اختلاف سنی 14 سال

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 41 پست
خوبه اخلاق ورزشی هم که دارد. من فاصله سنی بین روجین را تاا بالای بیست سال را هم سراغ دارم هیچ مشکلی ...

الان که خودتون اقایید میشه بگید چی باعث میشه یه نظر خوب به یه دختر داشته باشید؟

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا را شاهد میگیرم  راست میگویم امروز یکی از اشنایانم رفته بود برای دختری که بیشتر از بیست سال ...

درسته خیلی اینطور موارد زیاده  به نظر خودمم زیاد سن مهم نیست مهم جنبه های دیگه هم هست

قبول کرده است من او را ندیده  ا م ولی  او من را دیده است پسندیده است ماشین ساسی بلند وووو دارد.پدرش شمالی است و مادرش همشهری خودم است  فردا میخواهم ببینمش ادرس خانه شان را به من داده است. .

قبول کرده است من او را ندیده  ا م ولی  او من را دیده است پسندیده است ماشین ساسی بلند وووو ...

موفق باشید خودتون اهل کجایید؟

بله ادم باید جنبه داشته باشد منهم معتقد به اینم. ولی کلی نیست و نباید ابنجوری باشد استثناست.ناگفته ن ...

چند سالتونه؟؟ خوبه برای اون دختر خوشحال شدم

بهترینها را  برای شما آرزو میکنم سن یک عدد است. من استهلاک روحی جسمی نداشته ام همه اش سرم تو کت ...

لطف دارید کاشکی همه پسرای سرزمینم مثل شما بودن