2777
2789
عنوان

ضعف عضله پا بعد عمل دیسک کمر

973 بازدید | 10 پست

سلام دوستان لطفا کسایی ‌که سابقه عمل دیسک کمر دارن بیاین یکم صحبت کنیم 

من حدود ۱۱ ماهه عمل کردم 

هفته پیش مجدد mRI شدم که خدارو شکر هیچ مشکلی تو کمر ندارم از نظر. MRI ولی رفتم نوار عضله گفتن قبل عمل ریشه عصب سیاتیکم مهره ال ۵ اس یکم شدید آسیب دیده و باز درد خفیفی دارم بازم میرم فیزیو تراپی ولی متاسفانه وقت استخر رفتن ندارم

خیلی استرس دارم 

دکترمم میگه ب ۱ ۳۰۰ بخور به مرور خوب میشه 

الان نزدیک یک سال شد کامل خوب نشدم 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید شما دردات بعد عمل دیسک از بین رفت؟ منم شرایط شماره رو دارم امروز دقیقا سه  هفته اسث عمل کردم ولی درد کف پا درحالت استراحت دارم شما خوب شدی؟ من خیلی درد دارم 

اگر منظورتون استفاده از طب سوزنی هست قبل عمل انجام دادم خوب نشد 

سلام ببخشید شما دردات بعد عمل دیسک از بین رفت؟ منم شرایط شماره رو دارم امروز دقیقا دو هفته اسث عمل کردم ولی درد کف پا درحالت استراحت دارم

سلام خانم شما الان حالتون چطوره هنوز درد دارید؟من ۱۷ ماهه جراحی سرخوردگی مهره کمر انجام دادم، ،هنوز ...

درد که کامل از بین نمیره گرفتگی عضلات همیشه مخصوصا شبا با من هست ولی خدا رو شکر من راضی ام چون واقعا فلج شده بودم قبل عمل الان خیلی راحت میتونم راه برم ولی باید استرس به خودتون ندین به مرور درد ها کم میشن 

درد که کامل از بین نمیره گرفتگی عضلات همیشه مخصوصا شبا با من هست ولی خدا رو شکر من راضی ام چون واقعا ...

ببخشید ضعف عضله شما درمان شد؟

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.