2777
2789

سلام دوستان شهادت مادر پاکمون ام ابیها خانومم حضرت فاطمه زهرا س رو اول محضر مقدس حضرت صاحب الزمان عج و شما عزیزانم تسلیت عرض میکنم الهی حاجت رواییه همگی 🤲🏻🖤

با دلای پاکتون اول برای تعجیل در فرج مولا و حفظ سلامتیه آقا و شفای همه بیماران و شفای جوونه تو کما دعا کنین بحق نفس پاکتون امشب خانوم فاطمه زهرا س دست شفا بکشن و چشاشو واکنه و همچنین همه بیماران ب حق امام سجاد ع 🤲🏻🖤

یا مَولاتنا یا فاطمه زهرا اَغِثنا 🤲🏻🖤

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

برای شفای لکنت زبان پسرم بخون لطفا 

برای آرامش زندگیم بخون

برای بیکاری همسرم بخون 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زینب

مادرم

التماس دعا

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

عزیزم دستت دردنکنه 

لطفا برا زندگی منم یه دونه بخون..... 😔 

اگه صلاح به موندنه همههههه چی تموم شه 

مهره دختره از دل شوهرم بره............ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
میشه برای آروم شدن اوضاع زندگیم وآشتی باهمسرم دعاکنی منم برات صلوات فرستادم

گلم این ختم و ب شیش هف نفر معرفی کردم حاجت گرفتن 

ببین گلم تا ۴۰ روز هر روز سوره مبارکه محمد و بخون اگ وضو بگیری و رو ب قبله بخونی خیلی عالیتره ولی اگ موقعیتش و نداشتی عیبی نداره سخت نگیر فداتشم خدا خیلی مهربونه قربونش برم 

بعد ک هر روز خوندی فک کن حاجت گرفتی بعد بشین شکرگذاری بنویس مثلا بنویس خدایا شکرت ک بچم سالمه ، خدایاشکرا ک خانوادم راضی شدن خدایا شکرت ک دارم ب خلقه خدا کمک میکنم  خدایا شکرت ک هیچ غمی ندارم و..... در کل هر آرزو حاجت یا فانتزی داری فکر کن همه چی و خدا برات اوکی کرد شکرشو بنویس چون هرچی بنویسی میشه و ی صلوات واس سلامتیه امام زمانمون عج بفرست و اون برگه رو ک نوشتی بذار لای قرآن ، تا ۴۰ روز نامه شکر گذاری و حتما بنویس و هر روز با صدای بلند برای خودت بخون و بذارش لای قرآن و دیگ ب حاجتت فک نکن چون داری شکر میکنی ک برآورده شد خودتو بنداز بغل خدای مهربونت 😍

اگ باور قلبی داشته باشی قسم میخورم خدا حاجتتو سریعترین زمان ممکن میده

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚