2777
2789
عنوان

میشه گفت این ادم منو دوس‌نداره؟

136 بازدید | 24 پست

رلم‌میگه سرکارم هستاا پیامم میده ولی بیشتر من اول پیام میدم لجم گرفته بهشم میگم میگه عزیزم تو هر وقت خواستی می تونی به عشقت پیام بدی خب چرا تو پیام نمیدی چششش بنظرتون یکیو داره بغیر من یا اینکه براش مهم نیس ؟یه چی ام بگم کلا ادم کم حرفیه 

خب همش تو پیام نده   سر خودتو گرم کن که همش منتظر پیام اون نباشی       آدما ۲۴ ساعت زمان دارن یعنی میخوای بگی پنج دقیقه وقت نداره بهت پیام بده؟   کمتر در دسترس باش همش پیام نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار چن روز پیام نده ببین اصن سراغتو میگیره یا نه اگ براش مهم باشی امکان نداره پی نده

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!

واسه این چیزاست که رل نمیزنما😑

همینجوریشم با خودم درگیرم 

همین مونده بشینم بگم دوستم داره؟دوستم نداره؟دوستش دارم؟دوستش ندارم؟😐🤝🏻

وای من شوهر هم نمیکنم دیگه😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

شما یه مدت پیام نده ببین پیگیر میشه یا نه

اگر نشد یعنی یا دوست نداره با شما در ارتباط باشه یا کس دیگه هست.

من خودم شخصا آدم کم حرف دوس ندارم عذابم میده تو رابطه اگر می‌بینید تایپیتون نیست جدی تر فکر کنید درموردش.

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
واسه این چیزاست که رل نمیزنما😑 همینجوریشم با خودم درگیرم  همین مونده بشینم بگم دوستم داره؟دو ...

زدگی بی معنی مبشه من یه مدت اینجوری بودم الان وارد رابطه شدم میبنیم همه پسرا یه مشکلی دارن یکی خسیسه یکی بی ادبه یکی کم حرفه یکی منحرفه هر کدومشون یه مشکلی دارن اگر اینجوری باشه ادم باید تا اخر عمرش تنها بمونه یا من بلد نیستم چجوری رفتار کنم یا اون 

اهوم 🥹🥹

از این ب بعد متوجهش کن اون باید اول پی بده،تو پیگیر نباش خودش بیاد سمتت،روابطتونو میبینم دلم ب حال اکسم میسوزه😂بنده خدا خیلی خوب بود

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
زدگی بی معنی مبشه من یه مدت اینجوری بودم الان وارد رابطه شدم میبنیم همه پسرا یه مشکلی دارن یکی خسیسه ...

خب برای همینه که خودمو از پسرا دور نگه داشتم دیگه

نباید به مشکلاتشون عادت کرد

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

از این ب بعد متوجهش کن اون باید اول پی بده،تو پیگیر نباش خودش بیاد سمتت،روابطتونو میبینم دلم ب حال ا ...

اصن گند بزنن روابژ امروزیو پسرا ادم نیستن بهشون محبت کنی خرن خررررر