رلممیگه سرکارم هستاا پیامم میده ولی بیشتر من اول پیام میدم لجم گرفته بهشم میگم میگه عزیزم تو هر وقت خواستی می تونی به عشقت پیام بدی خب چرا تو پیام نمیدی چششش بنظرتون یکیو داره بغیر من یا اینکه براش مهم نیس ؟یه چی ام بگم کلا ادم کم حرفیه
خب همش تو پیام نده سر خودتو گرم کن که همش منتظر پیام اون نباشی آدما ۲۴ ساعت زمان دارن یعنی میخوای بگی پنج دقیقه وقت نداره بهت پیام بده؟ کمتر در دسترس باش همش پیام نده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه این چیزاست که رل نمیزنما😑 همینجوریشم با خودم درگیرم همین مونده بشینم بگم دوستم داره؟دو ...
زدگی بی معنی مبشه من یه مدت اینجوری بودم الان وارد رابطه شدم میبنیم همه پسرا یه مشکلی دارن یکی خسیسه یکی بی ادبه یکی کم حرفه یکی منحرفه هر کدومشون یه مشکلی دارن اگر اینجوری باشه ادم باید تا اخر عمرش تنها بمونه یا من بلد نیستم چجوری رفتار کنم یا اون