2777
2789
عنوان

بنظرتون بهترین راه کنترل خشم چیه؟

86 بازدید | 16 پست

بنظرتون چطوری عصبانیتم رو فروکش کنم و موقع عصبانیت داد نزنم؟

خیلی پشیمون میشم خیلی

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ترک صحنه جرم

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به دخترم گفتم اگه داد زدم بهم بگو مگه قرار نشد داد نزنی خیلی تاثیر داشته

منم امروز به دخترم گفتم وقتی عصبانی هستم بهم بگو آروم باش ولی فک کنم یادش بره

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطوری؟ توضیح میدی

ببین عزیزم‌ تو یه حالتی داری انگار خودت مرکز جهانی انگار بچه موندی تا چیزی مخالف میلت باشه عصبانی میشی چرا این اونجوری که من می خوام نیست حالا چجوری دیدگاهتو تغییر بدی نگاه کن کلا این دنیا چیش به میل ادماست همه ادما باهم متفاوتن حالا اگر کسی مخالف میل تو حرف زد یا کاری کرد لزوما دشمنت که نبست طرز فکرش با تو فرق داره اصلا میدونی تو مغز اون ادم چی میگذره اگر باور کنی به تفاوت بین ادما دشمنی گه باهات دارن هم از بین میره تو فکرت هر وقت خواستی از کسی عصبانی بشی بگو خب اون با من فرق داره اصلا چه اشکالی داره یا یه اتفاقی بر خلاف میلت افتاده برای همه ممکن بیوفته از این دیدگاه نگاه کن