2777
2789
عنوان

خیلی دل نگران شوهرمم توروخدا بیان😢

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم سیرو چطوری بایدمصرف کنه؟

اگه معدش تحمل داره ناشتا اگه نه بین عدا  خورد کنه با اب قورت بده با عدا هم خام بخوره ماست و سی مثلا بخوره هر روز 

سیر سیاهم در کنارش بخر بده بخوره عفونت بدنش جمع کنه روزی اگه پولش داشته باشی یه بوته سیر سیاه بخوره خوبه 

روحبخش قیمتش بهتره از مارکا دیگه من مارکا دیگه گرفتم با روحبخش که ارزونتر بود کیفیتش یکی بود 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

ممکنه بخاطر آپاندیس باشه این عفونت ؟یاسرماخوردگی ک قبلاداشته؟

در کل عفونت درمان کنه خوبه عفونت تو بدن خوب نیس باعث روماتیسم و.. میشه 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

عزیز دلممممم 

پاتولوژی اصلا اونطوری که تو فکر میکنی نیست 

کلا اکثرا من دیدم پاتولوژی رو بهشون گفتن حالا شوهر شما میگید مشکلشون عفونت بوده که دیگه بحث پاتولوژی طبیعی تره واسه عفونت  

نگران نباشی دختر

الهی که شوهرت هزاران سال سالم و سلامت باشه سایش رو سرت باشه و خوشبخت باشی به امید حضرت زهرا زیر سایه امام زمان

خیر و نور باشه سرتاسر زندگیت گلم 

الهی آمین یا رب العالمین 💞

عزیز دلممممم  پاتولوژی اصلا اونطوری که تو فکر میکنی نیست   کلا اکثرا من دیدم پاتولو ...

دورت بگردم یعنی امکان داره عفونتش برای آپاندیسش بوده؟اینکه قبلشم سرماخوردگی داشته  

♥️🧿💍
 نگران نباشی دختر الهی که شوهرت هزاران سال سالم و سلامت باشه سایش رو سرت باشه و خوشبخت باشی به ...

فدای دل مهربونت بشم عزیزدلم 

ازخدا میخوام بحق فاطمه زهرا هرچی ازخدا میخوای دوبرابرشو بهت بده♥️

شمامیدونید ک عفونت خونش امکان داره برای آپاندیسش وسرماخوردگیش باشه؟

♥️🧿💍
فدای دل مهربونت بشم عزیزدلم  ازخدا میخوام بحق فاطمه زهرا هرچی ازخدا میخوای دوبرابرشو بهت بده♥️ ...

آپاندیسشون چه مشکلی داشته مگه؟؟ 

آپاندیس رو بردن پاتولوژی دیگه درسته؟ 

فدای دل مهربونت بشم عزیزدلم  ازخدا میخوام بحق فاطمه زهرا هرچی ازخدا میخوای دوبرابرشو بهت بده♥️ ...

ولی خب این عفونت بخاطر هرچی هم که باشه نگران نباش فقط اگه خیلی حساسین تحت نظر یه دکتر خوب باشین که عفونت هم برطرف شه به امید خدا 

این عفونت هم میتونه بخاطر آپاندیس باشه هم سرماخوردگی قبلش ولی مهم اینه که نگران نباشی نترس اصلا گلم 

آپاندیسشون چه مشکلی داشته مگه؟؟  آپاندیس رو بردن پاتولوژی دیگه درسته؟

یهودلش گرفت دردازمایش ازش گرفتن عفونت خونشم بالابود ی مقداری گفتن اپاندیسشه ،سی تی اسکن هم گرفتن فهمیدن مشکل اپاندیسشه

♥️🧿💍