2777
2789
عنوان

میتونه ربط داشته باشه؟

137 بازدید | 21 پست

اصلا ادم مذهبی نیستم ....صبح یه نماز رو تو اینستا دیدم برای حضرت فاطمه بود ....پاشدم خوندم ب نیت اینکه باردار شم .(کلا نماز نمیحونم)...

دقیقا یک ساعت پیش همکار همسرم عکس حرم امام حسین!برام فرستاد نوشت یادت بودم دعات کردم 

میتونه ربطی داشته باشه؟نشونه باشه؟دلم میخواد دلخوش شم ب این ک ربط داره... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

خوش ب سعادتت ی نماز خوندی سریع ی  نشونه دیدی! من ک هرکار بگی میکنم حاجت رواک نمیشم هیچ، هی ...

یه بار یه عالمی تو حرف امام علی بود بعد امام و میبینن که داره می‌ره پیش تمام زائراذو سرشون و میبوسه یا نوازش می‌کنه بعد این عالمه میگه چرا به من چیزی نمیگین آقا میگه تو از خودمونی میدونم اکه نشونه ندم کاریم نکنم بازم با ما میمونی اما اینا برا محکم شدن به نشونه نیاز دارن 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

یه بار یه عالمی تو حرف امام علی بود بعد امام و میبینن که داره می‌ره پیش تمام زائراذو سرشون و میبوسه ...

من خیلی سال ک پیاده روی اربعین میرم، پارسال ب امام حسین گفتم اگر حاجتم رو ندیدی دیگه نمی یام.

حاجت روا نشدم ولی نتونستم نرم. بازم رفتم😭😭😭

میترسم از روزی ک صبرم تموم بشه😭😭😭

من خیلی سال ک پیاده روی اربعین میرم، پارسال ب امام حسین گفتم اگر حاجتم رو ندیدی دیگه نمی یام. حاجت ...

عاشق که صبرش تموم نمیشه هرچقدرم بسوزه 

خوش ب سعادتت ی نماز خوندی سریع ی  نشونه دیدی! من ک هرکار بگی میکنم حاجت رواک نمیشم هیچ، هی ...

سعادت ک چی بگم گلم ....من ارزوم بچس ....۴ماه پیش باردار شدم سقط شد ....این چن روزم اینقد کفر گفتم ک نگو ....فقط تروخدا دعام کن

یه بار یه عالمی تو حرف امام علی بود بعد امام و میبینن که داره می‌ره پیش تمام زائراذو سرشون و میبوسه ...

چقد قشنگ گفتی ...من واقعا اینقد داغونم و خستم ک همین نشونه دلخوشم کرد میشه دعام کنی

چقد قشنگ گفتی ...من واقعا اینقد داغونم و خستم ک همین نشونه دلخوشم کرد میشه دعام کنی

فدات شم محتاجیم به دعا چشم لایق باشیم دعا میکنیم