2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم

193 بازدید | 10 پست

شوهرم یه رفیقی داره که واقعا بی فرهنگه یه ادم دو رو و بی اخلاق پریشب که شوهرم پیشم بود رفیقش بهش زنگ زد انگار کارش داشت من دیدم بهش زنگ زده ناراحت شدم

چون بارها پیش اومده این اقا و خانوادش باعث ناراحتی ما بودن 

شوهرمم قرار بود دیگه باهاش بیرون نره ولی خب فرداش رفت کارشو انجام داد

بعد بهم زنگ زد  و حرف زدیم گفتم ناراحتم 

گفت چرا گفتم که خوشم نمیاد با این فلانی مراوده داشته باشی

مستقیم بهم گفت به تو ربطی نداره من دارم کار خودمو انجام میدم و وقتی تو پول خواستی داشته باشم بهت بدم

اصلا اینو گفت لال شدم هیچوقت همچین برخوردی باهام نداشته عجیب بود برام میدونم بعد این جمله به تو ربطی نداره خواسته ماسمالی کنه با ادامه جمله

منم‌گفتم اوکی دیگه بهت کاری ندارم و قطع کردم از دیروز دیگه جواب تماساشو ندادم

بنظرتون زیادی قهرم؟ اصلا کارم درسته؟

همش با خودم میگم مگه اون رفیقش چی داره چقدر عزیزه که حاضر شده بمن بگه ب تو ربطی نداره

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا رفیق عرق خوریش یا رفیق غم وغصه خوردنش

دوتاشو بوده ولی هر موقع با دوستاش گذاشتم عرق بخوره  هر بار یه ابرو ریزی کرده ،تا خرخره خفه میکنه خودشو واس همین دیگه اجازه ندادم با دوستاش مشروب بخوره،یکی از همین ادما همین رفیقش بود

به نظرم خوب کردی که نظرتو درباره رفیقش گفتی ولی خب گفته شوهرت هم صحیح نبود خیلی قهر رو طولانی نکن .. ...

با شناختی که ازش دارم حتی با این قهر ها هم این رفیقشو کنار نمیزاره 

بنظرشما چیکار کنم

با شناختی که ازش دارم حتی با این قهر ها هم این رفیقشو کنار نمیزاره  بنظرشما چیکار کنم

پس سعی کن ارتباط با رفیقش رو خانوادگی کنید تا شما هم باشید اما سعی کن این رفت آمدها در بازه زمانی طولانی باشه مثلا هر ماه یکبار با هم باشید

پس سعی کن ارتباط با رفیقش رو خانوادگی کنید تا شما هم باشید اما سعی کن این رفت آمدها در بازه زمانی طو ...

متاسفانه خانوادشونم خیلی بی فرهنگن خیلی خیلی زیاد

نمیدونم والا خود شوهرمم ب وضوح اینو دیده ها

چی بگم والا

متاسفانه خانوادشونم خیلی بی فرهنگن خیلی خیلی زیاد نمیدونم والا خود شوهرمم ب وضوح اینو دیده ها چی ب ...

درسته ولی خب شوهرت خیلی قبول داره رفیقشو بنابراین برای اینکه رفیقش نتونه خیلی رو شوهرت تاثیر بزاره بهتره شما همیشه کنار شوهرت باشی وقتی رفیقش هست تا کم کم این دوتا رو از هم دور کنی ..از طرفی حواست باشه یا رفیقش شوهرتو چیز خور کزده 

درسته ولی خب شوهرت خیلی قبول داره رفیقشو بنابراین برای اینکه رفیقش نتونه خیلی رو شوهرت تاثیر بزاره ب ...

ممنون از راهنماییت عزیزم حتما انجام میدم،چیز خور کرده باشه یعنی دعا اینا؟