2777
2789

دیشب حتی یه ثانیههههه چشم روهم نذاشتم 

مامانم مامانه عزیزتراز جونم مامان مهربون وقشنگم

دکترا جوابش کررررردن باورم نمیشه خدا 

چطور دارم مینویسم چجوری دووم آوردم

دیشب که شنیدم چشام سیاهی رفت غش کردم 

خداااااا گناه من چی بود

هیچکس جزمامانم ندارم زندگیمه این چه دردیه

تواین شب عزیزدعاکنین توروخدادعاکنین معجزه بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعاشون کردم

انشالله معجزه خدا رو با خوب شدن مادرتون میبینید🌸🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

عزیزم دکترا خیلی حرفا میزنن من چند نفر را میشناسم که بهشون گفته بودند اینقدر مدت بیشتر زنده نیستین ولی اونا روحیشونو حفظ کردند و ده ساله گذشته و هنوز زنده اند.فقط حفظ روحیه همین

تا میتونی کنارش باش.خدا عمر باعزت و تن سالم به مادرت بده.من حسرت پدر دارم فردا سالگردشه.

عزیزم🥺 روحشون در آرامش ابدی🖤

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

عزیزم دکترا که خدا نیستن ی مشت بی سواد پدر منم همین دکترا در آورن هر کدوم ی چیز گفتن جیگرم خون کردن

توکل کن به خدا انشالله بع حق این ایام مادرتون سالم باشه و چیزیش نباشه فقط توکل کن به خدا 🤲🤲

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
خیلی ممنون تا امروز با خاطرات گذروندم مثلا میگفتم پارسال این موقع پدرم بود انگار از فردا دنیا برام ت ...

میفهمم عزیزم منم داغِ عزیزترینم رو دیدم و بعد اون واقعا بی کس شدم💔 پشتم خالی خالیه🖤

ولی خودمو و خودشو خاطراتشو  سپردم به اون بالایی که توان ادامه داشته باشم.

خواسته خداست چه میشه کرد🥺