2777
2789

می‌گم تجربه کمک غیرنقدی (لباس و اینا..) به موسسه خیریه دارین؟ حالا این کیف و کفش و لباسو به دست نیازمندش می‌رسونن؟

بزار سایت دیوار بگو نیازمند بیاد ببره والا کسی ک نیاز نداره نمیاد لباس دست دوم کس دیگه را بپوشه 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پول داشتم بعدتوگروهشون اعلام میکردن صرف چه کاری شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بزار سایت دیوار بگو نیازمند بیاد ببره والا کسی ک نیاز نداره نمیاد لباس دست دوم کس دیگه را بپوشه  ...

لباسا بیشترش کاپشن سویشرت و چیزای درست حسابی و در حد نو هست دلم می‌خواد بچه نیازمند استفاده کنه ولی خودم خانواده ای رو نمی‌شناسم

بنظرم ب خیریه هایی ک قابل اعتمادن کمک کن مثل محک یا بهزیستی و خانه سالمندان اینا، ایناییکه تو سر هرچهارراه واسه خودشون دفتر بازکردن فک نمیکنم قابل اعتماد باشن قصد جسارت ندارم ولی دیدم ک میگم 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
بنظرم ب خیریه هایی ک قابل اعتمادن کمک کن مثل محک یا بهزیستی و خانه سالمندان اینا، ایناییکه تو سر هرچ ...

راستش لباس و لوازم بچه‌ هاست، بهزیستی شنیدم کمک‌ها رو می‌رسونن و خوبه

من چندسال قبل لباسای بچه اولم رو دیوار گذاشتم واسه نیازمند نه واسه پولش. اما بعد از این‌که زنگ می‌زدن کلی وقت آدمو می‌گرفتن انتظار داشتن اسنپ هم بگیری بفرستی در خونه‌شون! خوشم نیومد راستش