2777
2789
عنوان

یعنی واقعا من پر توقعم ؟؟؟

165 بازدید | 17 پست

بچه ها من دانشجو ام سال دوم 

بعد یه تومن میدن بهم 

که ۲۵۰ازش خرج اسنپ میشه 

۲۵۰دیگه اش هم غذای دانشگاه 

حدود ۱۰۰هم میره برای خرده ریزای دیگه 

بعد به مامان بابام اعتراض کردم میگم هیچی برام خرج نمیکنین 

سه روزه توی خونه هیچکس باهام حرف نمیزنه 🥺

حلالا شرایط چجوریه 

مثلا خواهرم که کلاس هفتمه 

اول مهر بردن براش کیف و کفش مارک خریدن 

نوشت افزار ،جوراب مقنعه ،خلاصه هرچی که لازم باشه چند تا گرفتن 

بعد من چی ؟یه شلوار جین برام خریدن ۴۰۰تومن میگن کفش و کیف و لوازم تحریر و لوازم ارایشی و خلتصه هرچی که میخوای رو برو از پول تو جیبیت بخر 

بعد اصلا بحث خواهرمم نباشه 

الان من یه ماهه کفشام پاره شده 

اصلا به خودشون نمیگیرن 

فکر میکنن همون پول توجیبی معجزه کنه باید 

به خدا دوتا همکلاسی دارم کل توجیبی منو میان وعده میخورن 

مم اینقدر توقع ندارم اما خب منم ادمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دو تومن تو این دوره نمیشه کاری کرد منم ک ی زن خونه دارم بخدا با دو تومن کم میارم یعنی من هیچ خرجی هم نمیکنم تازه فقط صرف بنزین و شارژ میشه و دو تا غذا چشم بهم بزنی تموم شده بگو لااقل زیادترش کنن یا خودت برو سرکار

کیه که حق بده بهم  تا اعتراض میکنم انگار بلای جونشونم  این بار این سه روزه که هیچکی باها ...

نمیتونی ی کار پاره وقت پیدا کنی؟

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
با دو تومن تو این دوره نمیشه کاری کرد منم ک ی زن خونه دارم بخدا با دو تومن کم میارم یعنی من هیچ خرجی ...

چه کاری مثلا منکه دانشجو ام کار پاره وقت هم نمیدونم چجوری پیدا کنم 

مثلا چه کاری ؟بخدا دیگه هنگ کردم ذهنم به هیچی نمیرسه 

فروشندگی دیگه همه مغازه ها ب ی فروشنده نیاز دارن مثلا از ساعت چهار تا هشت شب بری فقط بعد از ظهرا بگردی ختما پیدا میشه یا کار ادمینی اگه ادیت و اینا بلدی

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
فروشندگی دیگه همه مغازه ها ب ی فروشنده نیاز دارن مثلا از ساعت چهار تا هشت شب بری فقط بعد از ظهرا بگر ...

میدونی حدودا حقوقشون چنده؟منظورم معمولا هست می‌دونم پولی که هر جا میده فرق داره منظورم اینه که به طور کلی و حدودی میدونی چقدر پول میدن؟

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
فروشندگی دیگه همه مغازه ها ب ی فروشنده نیاز دارن مثلا از ساعت چهار تا هشت شب بری فقط بعد از ظهرا بگر ...

نه معمولا شهر ما ساعت سه تا نه شبه 

مم با نه شب بودنش مشکلی ندارم اما از اون ور دانشگاه حداقل تا ساعت ۳.۵طول میکشه 

میدونی حدودا حقوقشون چنده؟منظورم معمولا هست می‌دونم پولی که هر جا میده فرق داره منظورم اینه که به طو ...

یجا سه تومن یجا پنج شیش تومن یجاهایی ام هشت تومن حتی ولی باید بگردی