2777
2789

نوزاد بود خیلی شیر خشک مصرفش بالا بود اما بعد ۶ ماهگی که غذا خورد کم کم زیاد شیر خشک نخورد الانم که ۱ سالشه روزا شیشه بزرگ پر میخوره اما شبا بیدار میشه تا صبح ۲ تا شیشه‌ بزرگ میخوره

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوزاد بود خیلی شیر خشک مصرفش بالا بود اما بعد ۶ ماهگی که غذا خورد کم کم زیاد شیر خشک نخورد الانم که ...

دقیقا منم تازه سه روزه واکسن ۶ ماهگی رو زده ولی خیلی شیر خوردنش کم شده البته غذای کمکی شروع کردم ولی مقدار کم بهش میدم

دقیقا منم تازه سه روزه واکسن ۶ ماهگی رو زده ولی خیلی شیر خوردنش کم شده البته غذای کمکی شروع کردم ولی ...

اره غذا کمکی بخوره شیر خوردنش کم میشه چون از جای دیگه هم شکمش سیر میشه...۱ ساله بشه کمترم شیر میخوره

خدا حفظش کنه برات🌚🌱🥺

اره غذا کمکی بخوره شیر خوردنش کم میشه چون از جای دیگه هم شکمش سیر میشه...۱ ساله بشه کمترم شیر میخوره ...

من خیلی نگرانش بودم پس طبیعیه اخه شیر خشک هم شماره ۲ فک میکنم سنگینتر باشه بچه نتونه بخوره زیاد

فدات گلم خدا نی نی شمارو هم حفظ کنه

من خیلی نگرانش بودم پس طبیعیه اخه شیر خشک هم شماره ۲ فک میکنم سنگینتر باشه بچه نتونه بخوره زیاد فدا ...

نه نگران نباش اشتها همه بچه ها فرق می‌کنه 🥺 ۶ ماهش که تموم شد رفت ۷ اونوقت ۲ رو بده عزیزم🥰