2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراکو طرز تهیشو بگو

سیب‌زمینی جدا سرخ کن کنار بزار ،پیاز تفت بده مرغ خرد شده بریز تفت بده فلفل دلمه خرد شده اضافه کن بعدم ادویه و ی کم رب در آخر سیب زمینی ها رو اضافه کن و دوست داشتی پنیر پیتزا بریز روش 

خب بستگی داره

فیله باشه بهتره بریزی تو پلو ، هویج پلو ، لوبیا پلو ، کلم پلو ..

ران باشه بهتره خورشتی بپزی ، فسنجون ، مرغ ترش ، مرغ ناردونی ، خورشت مرغ و آلو 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

رب انار الان ندارم چی بریزم؟؟با برنج؟

پس بیااینجوردرست کن اگه میخوای بابرنج سروکنی پیازروخردکن طلایی شد مرغ اتوبچین روش زیرشوکم کن تویه تابه رب گوجه اتوسرخ کن باادویه اتوبریزرومرغ بعدبیایه لیوان اب بایه قاشق شکربایه قاشق ابلیموقاطی کن بریزرومرغ ات خیلی خیلی خوشمزه میشه

گاهی انسانم آرزوست
پس بیااینجوردرست کن اگه میخوای بابرنج سروکنی پیازروخردکن طلایی شد مرغ اتوبچین روش زیرشوکم کن تویه تا ...

اگه هویج وفلفل دلمه هم داری همون موقع باپیازتفت بده اسی این روش خیلی خوشمزه اس وشوهرم عاشقش هست

گاهی انسانم آرزوست