2777
2789

ما قرارداد نوشتیم ماهی ۲۵ تومن کرایه میده بعد پول پیش هم ۴۰۰ تومن داره شوهرم میگه گناه داره بهش پولشو بدیم بریم ولی خب بالاخره من الان میخوام خونمو بزرگ کنم کرجم بود خونمون فروختم رفتم  مرزادان خریدم کلی بدهکاریم که ۱۱ دی باید همشو بدیم  به کسی که خونه رو ازش خریدیم حالا باید ۴۰۰ تومن پول پیش اینم بدیم ۲۵ تومنم پول کرایه مغازه هم پر تا وقتی ی مستاجر بیاد پیدا شه واقعا نمیدونم چیکار کنم قبول کنم یا نه 

از ی طرف دلم براش میسوزه میگه در نمیارم دارم از جیب میدم از ی طرف خودم گیر کردم

کرایه هم ما تازه کمتر از عرف ارش گرفتیم چون خانم مسن هست دلمون نیومده زیاد بگیریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول کنین خب بنده خدا در نمیاره از کجا بده

خب من از کجا ۴۰۰ تومنشو بدم ۱۵ میلیارد خونه خریدم تو مرزداران که ۵ میلیاردش رو باید ۱۱ دی بدم بقیه اشرو دادم به علاوه اون حالا باید ۴۰۰ هم پول پیش به مستاجر بدم

به خدا توکل کن و پول مستاجر رو بده

بعد مشاور املاکها بسپور برات مستاجر پیدا کنن،

انشالله جور میشه

بجای نگرانی هر روز صلوات بفرست تا مشکل همه حل بشه

انشالله مبارکتون باشه و با دل خوش زندگی کنید تو خونه جدید و پر برکت باشه زندگیتون

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
حق نداره زودتراز موعد بلندشه،بنظرم بگید تا ی مستاجر جدید پیدا نگردید نمیتونید پولشو بدید و باید بمون ...

نه خودش زنگ زده به شوهرم میشه همکاری کنید شوهرمم گفته باشه بدون صلاح من ولی هر جورفکر میکنم میبینم نمیتونم مگر ماشین خودمون بفروشم که اونم عصای دستمه به خاطر یکی که میخواد زودتر از قرارداد پاشه دلم نمیخواد ماشینمو بفروشم از طرفی دلمم براش میسوزه واقعا اسیر شدم دیشم از ۴ صبح تا ۶ صبح بیدار بودم داشتم فکر میکردم 

ی مهلت بگیر  بعد همه جا بسپار برای مغازه تو اینترنت و همه املاکیا پیدا میشه

شوهرم فقط رفته ی املاک سپرده میگه اگهیش نمی کنن تو دیوار چون مغازه هر جایی میشه نمیفهمم حرفاشو اون ریلکس من از دیشب تا حالا دارم دق میکنم

به خدا توکل کن و پول مستاجر رو بده بعد مشاور املاکها بسپور برات مستاجر پیدا کنن، انشالله جور میشه ...

والا فعلا که همش دارم حرص و جوش میخورم دیشب از ۴ تا ۶ صبح داشتم فکر میکنم خوابم نمیبرد 

اخه شوهرم فقط ب ی املاک سپرده اش توی دیوارم اگهیش نمیکنه میگه ملک ام هرجایی میشه همه جا هستش اونجوری