2777
2789
عنوان

اینهمه بهم گفتید بگو به شوهرت بگو الان …

| مشاهده متن کامل بحث + 19934 بازدید | 378 پست
فقط همسرتو راضی کن باهم برین باهاشون صحبت کنین تنهایی نمیتونی کاری بکنی همسرت پیش باشه خیلی خوبه باه ...

چون اول ب اونا گفتم همسرم نمیدونه میترسم الان با همسرم برم بفهمن همسرم فهمیده بیشتر گیر بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین اشتباهت پنهان کاریت بود. حالا کاریه که شده فقط همسرتو راضی کن برا شاغل شدن هرجور که میتونی. بلخره هر مردی که لمی داره که خانومش بلده

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
اولین اشتباهت پنهان کاریت بود. حالا کاریه که شده فقط همسرتو راضی کن برا شاغل شدن هرجور که میتونی. بل ...

مگه ۳۰۰میلیون با شاغل شدن حل میشه!تو این ماه باید ۲۰۰میلیون بده

شاغلم شه تهش ماهی ده تومن بهش بدن میدونی چند سال باید کار کنه با ماهی ده تومن تا بدهیش جور شه!

استاتر راهی نداری جز اینک از خانواده همسرت کمک بگیرین حالا همسرت خودش گردن بگیره بگه خودش اینکارو کرده

یا اگر ماشین دارین بفروشین 

درخواست وام یا کمک

هر دوش پرسیدم انگار تو خیریه برای آدمایی که به خاطر بدهی ممکنه بیفتن زندان یا پول دیه ندارن و یه آدمو غیر عمد کشتن یا اولین بارشونه می خوان برن کربلا پول جمع می کنن برو شرایطط رو توضیح بده

مگه ۳۰۰میلیون با شاغل شدن حل میشه!تو این ماه باید ۲۰۰میلیون بده شاغلم شه تهش ماهی ده تومن بهش بدن م ...

میدونم با ماهی ده جور نمیشه گفتم که باهمسرش میتونه بره صحبت کنه یکم وقت بخره بعده سره کار رفتن میتونه وام بگیره بعد قسطشو خودش بده خب از خانواده همسرشم بگیره باید کار کنه پس بده یانه از الان باید بفکر کار باشه با نشستن و فقط بگه کلیه تخمک مگه درست میشه 

استارتر هم میخاد سرزنش نشه هم برا شوهرش غرور داشته باشه همم بقیه بدهیشو بدن فک میکنم یکم غیر منطقیه. وقتی کار اشتباهی کرده بلخره سرزنش میشه. 

میدونم با ماهی ده جور نمیشه گفتم که باهمسرش میتونه بره صحبت کنه یکم وقت بخره بعده سره کار رفتن میتون ...

مگه بانک همینجور الکی وام میده هرکی بره بانک بگه وام میخوام اونام بگن بفرما

اینارو نمیگم ته دلش خالی شه

اما تنها راهش فقط خانواده هاس

دیگه شوهرش خیلی محبت داشته باشه بهش بگه کار جفتمون بوده یا خودش گردن بگیره کلا

اما درکل یبار مثل اینک قبلا هم اینکارو کرده عبرت نگرفته همسرش حق داره خانواده هم هرچی سرزنشش کنن حق دارن

اخه یه دختر بچه ۲۳ساله پنهونی  بره ۹۰۰میلیون سفته بده ۳۰۰میلیون پول بگیره؟وحشتناکه اینکارواقعا جرات میخواد

مگه بانک همینجور الکی وام میده هرکی بره بانک بگه وام میخوام اونام بگن بفرما اینارو نمیگم ته دلش ...

من با همه صحبتای شما موافقم. مخصوصا بخش آخر اتفاقا تمام صحبت منم اولین کامنتم همین بود . 

میدونم بانک الکی وام نمیده ولی با دست رو دست گذاشتنم کاری درست نمیشه . حتی خانواده ها هم کمک کنن ایشون موظف هستن یروز پولشونو پس بدن چون اشتباه بزرگی کردن و باید تاوان بدن حالا این تاوان دادن با سخت کار کردنه برا ایشون . 

حرفتون کاملا درسته

خودتو نباز همین که اشتباهتو قبول کردی خوبه نترس بودن خوبه ولی یه جاهایی باید بترسی وگرنه اینجوری گرفتار میشی‌. حالا انشاالله بحق امروز خدا خودش کارتو درست کنه. همسرتم پشتته از حرفات برداشت کردم. فقط عصبانیه که بهش زمان بده اخه واقعا کاری که کردی سنگیه تلاش کن که ببینه پشیمونی پشتت دربیاد.