2777
2789
عنوان

اینهمه بهم گفتید بگو به شوهرت بگو الان …

| مشاهده متن کامل بحث + 19934 بازدید | 378 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی به نظرم اقدام کن واسه فروش کلیه و تخمک اهدایی ، شوهرت ببینه تو تکاپو هستی واسه پول ، یا یه کاری میکنه یا رضایت میده ، شما فقط با یه پول یکجا مشکلت حل میشه ، چون باید ماهانه سود بدی ، باید هرماه پول بذاری رو پولت ، اگه کاری برات پیدا میشد که ماهی ۱۰_۱۲ تومن حقوق بهت بدن ، که سراغ فارکس نمیرفتی ، و با توجه به اینکه باید هرماه سود بدی ، با این ۱۰_۱۲ تومن هم اگه کاری گیر بیاری ، راه به جایی نمیبری ، فقط میتونی سود پول رو صاف کنی

اسی به نظرم اقدام کن واسه فروش کلیه و تخمک اهدایی ، شوهرت ببینه تو تکاپو هستی واسه پول ، یا یه کاری ...

دقیقا مشکلم همینه من پول یکجا باید بتونم گیربیارم وای از کجاشو نمیدونم

اسی به نظرم اقدام کن واسه فروش کلیه و تخمک اهدایی ، شوهرت ببینه تو تکاپو هستی واسه پول ، یا یه کاری ...

گفت فروش کلیه رو اگه میخای اقدام کنی باید جدا شیم گفت حق نداری حرفشو هم بزنی

این فروش کلیه و تخمک اهدایی دیگه چه مسخره بازیه ..چند سال پیش یه نفر از ما کلاهبرداری کرد البته که ما تنها نبودیم شاکی زیاد داشت یه مدت انداختنش زندان بعد هم آزادش کردن الان داره راست راست برا خودش راه می‌ره هنوز هم بدهی های ملت نداده.درسته کارت اشتباه بوده ولی توبه کن و به خدا توکل کن و برو دنبال کار 

این فروش کلیه و تخمک اهدایی دیگه چه مسخره بازیه ..چند سال پیش یه نفر از ما کلاهبرداری کرد البته که م ...

توبه کردم ولی پول رو چیکار کنم با کردن نمیتونم پول یهویی بدست بیارم که

بابا میرم ازت شکایت میکنن دادگاه میبینه آه در بساط نداری برات قسط بندی می‌کنه یا فوقش میری زندان دیگه..خدایی من جایه تو بودم زندان حکم بهشت داشت برام .

عزیزم بهترین راه اینه که کار کنی چون وقتی دادگاه قسط بندی کنه توام کار میکنی و قسطاتو اروم اروم میدی

فقط الان به فکر یه شغل نون و اب دار باش

سعی کن حتما بدهیت بدی اخه نزول هم شد کار نمیدونی پولش ادم نابود میکنه 

پول بده تا بدهیت ملیاردی نشده 

ما یه عمره با بدبختی داریم زندگی میکنیم ولی طرف این پولا نرفتیم 

شوهرت بیشتر بخاطر نزول کردنت عصبی هست 

یا ابوالفضل اخه ۳۰۰ میلیون هم خیلی زیاده خدایی

خدا فقط کمکت کنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دقیقا مشکلم همینه من پول یکجا باید بتونم گیربیارم وای از کجاشو نمیدونم

سلام اسی اصلا به فروختن کلیه فکرنکن هیچی ارزش جونتو نداره فوقش زندانه کع بازازکلیه فروختن بهتره 

زود اقدام کن واسه وام پول یکجا گیرت میاد 

همسرمنم سه چهارسال پیش نزدیک 200م قرض داشت که اون موقع واقعا زیاد بود نزول هم زیاد داشت ولی باتلاش خودش وحمایت من همشوپس داد 

سوره واقعه بخون هرشب عالیه ینی