2777
2789
عنوان

دلم گرفته

72 بازدید | 13 پست

دلم خیلی گرفته از خیلی چیزا 

همش با خودم فکر میکنم مگه ما چقدر زنده‌ایم و چقدر عمر میکنیم که این همه درد هم میکشیم منی که نزدیک 30 سن دارم چقدر قرار زنده بمونم و زندگی کنم توی این زندگی کوتاه چرا باید درد نداری بکشم چرا باید آرزوهام حسرت بمونن حتی شده گاهی وقتا آرزوی یه چیز کوچکی به دلم میمونه چقدر زنده‌ام که همیشه استرس لاغر نشدنمو دارم همیشه مضطربم که لباسی که دوست دارم اندازم نشه غذایی که میخورم کوفتم بشه واقعا چقدر قراره عمر کنم که با اخلاقای بد شوهر و فامیل شوهر و حتی خانواده خودم کنار بیام . واقعا دلیل آفرینش آدمایی مثل من چیه که بیان با فقر و نداری زندگی کنن بعدشم بمیرن ؟ کیا مثل منن،🥺

کی میدونه شایدم مرده‌ایم و این دنیا جهنممونه و خودمون خبر ندارم 😞
مطمعنی بعد مرگ دنیایی وجود نداره ک مرگ رو اتمام زندگی میدونی؟

دنیایی که الان توش زندگی میکنم چه گلی به سرم زده .اون دنیایی که تو ازش حرف میزنی همون اندازه‌ی حرفه کسی که رفته برنگشته که بگه چجوری بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا عمیق فکر کردین؟ با خودتون گفتین   آخرش که چی؟ 

آخر این همه غم‌غصه چیه 

آخر این همه دویدن چیه 

اصلا آخر این همه زندگی کردن چیه 

امروز رنگ نارنجی مده برم یه شال نارنجی بخرم آخرش که چی؟ 

امروز هوس قر مه‌سبزی کردم بپزم بخورم آخرش که چی ؟ 

حس میکنم دارم دیوانه میشم به نظرتون دیونه شدم ؟😐😞

ب قرآن اعتقاد نداری؟

نمی‌دونم اگه مثلاً ۱۸سالگی یکی میپرسید سفتو سخت میگفتم دارم ولی الان واقعا نمی‌دونم 

حس میکنم خدایی وجود نداره یا داره گمش کردیم 

یا اگه بود اینهمه بی‌عدالتی نبود .خدایی که یکی از صفاتش عادل بودنشه

نمی‌دونم اگه مثلاً ۱۸سالگی یکی میپرسید سفتو سخت میگفتم دارم ولی الان واقعا نمی‌دونم 

چون فقط عربیش رو خوندی معنیش رو به فارسی نخوندی تفسیرش نکردی ی آقایی بود ایرانی نبود میگفت بشددتت مخالف قرآن و خدا و دین بودم رفتم قرآن رو بخونم ک دلیل برای اثبات حرفم داشته باشم و بعد مطالعه و تحقیقم مسلمان شدم🙂

چون فقط عربیش رو خوندی معنیش رو به فارسی نخوندی تفسیرش نکردی ی آقایی بود ایرانی نبود میگفت بشددتت مخ ...

من اصلا مشکلم اعتقاد داشتن با نداشتنم به قرآن نیست

خدا، خدای یهودیام هست خدای مسیحیام هست و خدای کلی دین دیگه 

مشکل که این که ما فکر میکنیم زندگیه،در واقع زندگی نیست یه پوچیه بی‌نهایته ما نمیمیریم فقط از یه قالب به قالب دیگه منتقل میشیم 

حس میکنم خدایی وجود نداره یا داره گمش کردیم  یا اگه بود اینهمه بی‌عدالتی نبود .خدایی که یکی از ...

حق داری سختی زیاد آدم رو سردرگم میکنه دیوونه میشی چون هیچ وقت قلبا تسلیم خواست خدا نمیشیم همیشه منتظر چیزی هستیم ک خودمون میخوایم اتفاق بیوفته منم مثل خودت بودم البته ب خدا و قرآن شک نداشتم فقط بخاطر سختی زیاد افسرده شدم بودم عقلم رو از دست داده بودم یبار اتفاقی زندگی پس از زندگی رو دیدم برام عجیب بود قسمتای بعدی رو هم دیدم واقعاااا آروم تر شدم آیت الکرسی زیاد میخوندم اونم بی تاثیر نبود

ما توی یه چرخه‌ی پوچی گیرکردیم

یکی قالبش پیرو فرسوده میشه یکی قالبشو ماشین میزنه میترکه

یکی قالبش مریض میشه

یکی قالبش گلوله میخوره یکی از ارتفاع میفته قالب نابود میشه

آخرش که این قالبه خراب میشه روحمون به یه قالب دیگه منتقل میشه

من اصلا مشکلم اعتقاد داشتن با نداشتنم به قرآن نیست خدا، خدای یهودیام هست خدای مسیحیام هست و خدای کل ...

آره سوال منم هست ک بعد مرگ ک روحم از جسمم جدا میشه و تو ی دنیای دیگه زندگی میکنه تا کی باید زندگی کنه؟حالا اومدیم من رو بابت گناهام مجازات کردن و بابت کارهای خوب پاداش دادن بالاخره ک این پاداش و مجازات باید تموم بشه خب بعدش چی؟ولی به خدا اعتماد دارم میدونم جای بدی نخواهم بود

آره سوال منم هست ک بعد مرگ ک روحم از جسمم جدا میشه و تو ی دنیای دیگه زندگی میکنه تا کی باید زندگی کن ...

حس میکنم شبیه فضا نوردیم که تک و تنها توی فضا گم شده همون قدر وحشتناک همون قدر تنها و ناامید و همون قدر پوچ

حس میکنم شبیه فضا نوردیم که تک و تنها توی فضا گم شده همون قدر وحشتناک همون قدر تنها و ناامید و همون ...

ولی من اینقدر احساس پوچ بودن نسبت ب خودم ندارم قطعا دنیای دیگری وجود داره پررنگ تر و واقعی تر از این دنیا و همینطور دنیای عدل. همونجور ک قدرت اختیار رو به ما دادن قطعا میتونن پس بگیرن و اون روز موقع جواب پس دادن بخاطر ظلمی ک درحق دیگری کردیم یا پاداش گرفتن بابت ظلمی ک درحقمون شده ولی بجای جنگ با خدا تسلیم خواستش شدیم

ی بچه از درس خوندن بیزاره چرا چون اذیت میشه اما پدر مادر هرطور شده اون رو تشویق ب تحمل سختی درس خوندن میکنن چون میدونن ب دردش میخوره درحالی ک اگه بچه رو یکی بیاد آزار بده همون پدر مادر چوب تو اون آدم میکنن ک بچش رو بیهوده اذیت نکنه بعضی مامان باباها هم جلو بچه ازش دفاع نمیکنن میگن خودت از خودت دفاع کن اگه مادر هستی قطعا میدونی تحملش چقدر سخته ولی میدونی بچت قوی بار میاد