2777
2789

من ميخوام يه بليط اقتصادى بگيرم از تهران برم به يه مقصد نزديك با توجه به تاپيك هاى قبلى 

ميشه راهنماييم كنيد بعد از رزرو آنلاين بايد چيكار كنم 

هيچى بار هم همرام برنميدارم فقط كيف دستى 

اونجا بايد كجاهابرم تاحالا نرفتم 

یک ساعت زودتر برو از اونجا بپرس راهنماییت میکنن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☝🏻😐میری فرودگاه

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

از بلیط یه شات و کپی بگیر فرودگاه بری تابلو داره مشخصه همه چی فقط یه ساعت زودتر برو

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

خب تو میری فرودگاه اونجا گیت که باز کردن کارت ملی و اینارو میدی و وسایل تحویل میگیرن ،بعد کارت پرواز میری از یه جا دیگه بهت میدن و بعد میری سالن انتظار و بعدم سوار اتوبوس میشی تا جلو هواپیما همین 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم باید بلیط رو بخری.اگر بار نداری میتونی بری از دستگاه کد ملیت رو وارد کنی کارت پرواز بگیری یا وقتی باجه check inباز شد از همونجا بگیری.بعد هم بازرسی میشی و بعد هم گیتت مشخص میشه و کارت پرواز رو میگیرن ازت و میکنن و سوار میشی 

اول میری داخل فردوگاه قسمت بانوان کیفتو میزاری زیر دستگاه خودت میری اونسمتش

بعد بازرسی کیفتو برمیداری میری کارت پروازتو میگیری

میری جای پله برقی ها😂 کارتتو چک میکنن 

بعد طبق کارتت میری میبینی گیت چندهستی باز ک شد وارد میشی میری سوار اتوبوسش میشی و میری سمت هواپیما

تمام

ترمينال ٤ درسته؟

بستگی داره به پروازت عزیزم ،هر شرکت هواپیمایی از یه ترمینال متفاوت سوار میشن 

ببین تو بلیطت ننوشته از کدوم ترمینال باید سوار شی؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

از يك ساعت قبلش يا زودتر؟ آخه پروازش ١٢شبه 

اگر ۱۲ هستش تو ۱۰/۵ اونجا باش حتما