2777
2789
عنوان

بچه ها چطوری رژیم میگیرید😔

176 بازدید | 13 پست

سلام.من ۸کیلو اضافه وزن دارم هربار که اراده میکنم رژیم بگیرم تو خونم جنگ میشه شوهرم مخااالفه و جنگ اعصاب راه میندازه خودش خیلی به شکم اهمیت میده همشم دوس داره منو همراه خودش کنه نخورمم بدش میاد و دعوا راه میندازه.نه که بگم تپل دوس داره ها بدش میاد من همراهیش نکنم

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که گرسنه میشم سردرد شدید و عصبی میشم 

ولی تو باهاش بشین بخور ولی بیشتر سالاد و غذای رژیمی درست کن بشقاب سالم فیله مرغ و اواکادو و بروکلی بخار پز اسفناج اینا بخور خیلی خوشگل بچین بشقابتو و با اشتهتی زیاد بخور 

روزا هم فست بگیر 

من که گرسنه میشم سردرد شدید و عصبی میشم  ولی تو باهاش بشین بخور ولی بیشتر سالاد و غذای رژیمی د ...

واسه کاهش اشتها چی بخورم؟

میدونم من خودمم رژیمم منتها شوهرت درک نمیکنه .....تو تایم غذاخوردنت رو باهاش یکی کن شام رو زودتر بخو ...

وا مگه فقط به شام اکتفا میکنه!!شام بعدش میوه‌ تخمه.تنقلات شیرینی بستنی

وا مگه فقط به شام اکتفا میکنه!!شام بعدش میوه‌ تخمه.تنقلات شیرینی بستنی

لنگه شوهر منه پس😂😂برای منم اصرار می‌کنه هی میگه بخور فلانه بخور بهمانه آخرش ی داد میکشم کوتاه میاد😐😮‍💨

لنگه شوهر منه پس😂😂برای منم اصرار می‌کنه هی میگه بخور فلانه بخور بهمانه آخرش ی داد میکشم کوتاه میاد ...

خب ببین آدمو وسوسه میکنن .شوهر من انقد غرررر میزنه که مجبور میشم بخورم دست از سرم برداره

خب ببین آدمو وسوسه میکنن .شوهر من انقد غرررر میزنه که مجبور میشم بخورم دست از سرم برداره

نه من ارادم بالاست تو این دوماه ۶کیلو کم کردم کم مونده یه سه کیلو هم کم کنم تمومه ارزش ندارد زحماتم رو ب باد بدم

نه من ارادم بالاست تو این دوماه ۶کیلو کم کردم کم مونده یه سه کیلو هم کم کنم تمومه ارزش ندارد زحماتم ...

آفرین با کالری شماری؟