2777
2789

مجبورم کرد روانیم کزده ۴سالشه بریدم از دسش دیگه گوشیو کوبوند دماغم منم بد جور کتکش زدم اما الان قلبم داره میسوزه خیلی گریه کردم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا تو جایگاه شما نیستم ک قضاوت کنم

اما این مدل تنبیه ها قلبمو درد میاره

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

واقعا پشیمونی؟

کتاب تربیتی خوندنو شروع کن

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

منم کشیدم این روزا رو . بزرگ شده و تاثیر گذاشته رو اخلاقش الان مثل سگ پشیمونم نکن بچست

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بيا تاپيكم حرف بزنيم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

منم پسرم اذيت ميكنه

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

عزیزم ۴ سال اوج لجبازی و بد قلقیشونه منم پسرم خیلی لجباز و شیطونه ب قدری ک تو مترو از دستگیره ها آویزونه همه دلشون  برام میسوزه خیلییییی اذیتم میکنه خودمو خیلی کنترل می‌کنم ولی دیووونه شدم اعصابم ضعیف شده حق داری 

منم کشیدم این روزا رو . بزرگ شده و تاثیر گذاشته رو اخلاقش الان مثل سگ پشیمونم نکن بچست

واقعا

من خیلی داد میزنمو میزنم بخدا سیرم کرده از زندگی .بچع شما الان برخوردش چطوره اخلاقش

خیلی خری

بنده خدا خودش عذاب وجدان داره دیگه این چه مدل حرف زدنه

همینکه عذاب وجدان داره به نظرم خیلی خوبه

چون بعضی مامان بابا ها خیلیم راضین از کتک زدن

اسی به نظرم ازش عذرخواهی کن، ولی نه جوری که کارشو تکرار کنه، بگو عصبی شدم کارت اشتباه بود ولی ببخشید مثلا زدم و فلان

بعد باهاش بازی کن دوتاتون بهتر میشین