2777
2789
عنوان

سوال دارم بچم تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااب نمک پاشویه کن تبش میشکنه 

از عصری همش پاش تو آبه

الانم بردم نشوندمش تو سینک دست و پاهاشو صورتشو شستم

پایین نمیاد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منکه پسرم ۶سالشه شیاف ۳۲۵ زدم انگار نه انگار تب بالا داره تورو خدا دعا کنید تبش بیاد پایین🥺

ببرش دکتر تا واسش سرم بزنه،این مریضی جدید به دارو خوراکی که جواب نمیده.من دو روز به پسرم شربت استامینوفن دادم اثر نکرد.با سرم خوب شد

سلام ماه قبل پسرم یهو تب کرد اصلنم با دارو پایین نیومد،بردم بیمارستان اونجا واسش سرم زدن خوب شد خدار ...

دیشب رفت حموم نمیدونم شاید روباز خوابیده الان تب داره 

بخدا از اول پاییز این چهارمین باره ک مریض میشه بعدشم من مریض میشم

از عصری همش پاش تو آبه الانم بردم نشوندمش تو سینک دست و پاهاشو صورتشو شستم پایین نمیاد

من دخترم عفونت داشت اینطوری بود تب و لرز می‌کرد تبشم پایین نمیومد فقط شیاف دیکلوفناک تب پایین میاره شیاف بچه ها اونم نصفش

بده اگ جواب نداد خدای نکرده...۵ ساعت بعد ساعتای ۴و۵صبح شیاف دیکلوفناک بزار

منکه ظهر دیکلوفناک زدم

الان بدنش دون دون زده بیرون

فک کنم از اونه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ببرش دکتر تا واسش سرم بزنه،این مریضی جدید به دارو خوراکی که جواب نمیده.من دو روز به پسرم شربت استامی ...

تازه بیمارستان بستری بوده

از مهر این بار ۳ هس