2777
2789
عنوان

خواستگاری که خونه نداره

296 بازدید | 17 پست

بچه ها یه خواستگاری برا دوستم اومده بود که پدرومادرش گفته بودن داریم براش خونه میخریم و اطمینان ۱۰۰ دادن که بهترینارو براش فراهم میکنیم 

و دوستمم بله رو داد و به همه اعلام کردن

از روزی که بله رو داد دیگه نه خبری از وعده وعیداشون شد نه چیزی

الآنم قراره بیان تا تصمیم بگیرن که چطوری عروسو ببرن خونش بدون اینکه برا پسرشون خونه بخرن😑😑شما باشین چی کار میکنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد کرده؟ اگر نکرده کات کنه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

عقد کرده؟ اگر نکرده کات کنه

آره عقد کرده طفلک 

یه دختریه ها نگم برات فوق العاده خوشگل خانوم موفق 

بعد با وعده وعیدهای الکی که میکنیمت تاج سرمون بله رو گرفتن و الآن اینطوری....

اصلاااا قبول نمیکنم خیلی عوضی ان..میگم اول خونه ای که قول دادین بسازین بعد...دورروز نمی تونین رو حرف ...

آخه با کلی وعده وعید عروسشون کردن عقدم کردن خیلی وقته 

ولی اصلا عرج و قرب براش قائل نشدن الانم که میگن نداریم خونه بخریم برین اجاره

آخه با کلی وعده وعید عروسشون کردن عقدم کردن خیلی وقته  ولی اصلا عرج و قرب براش قائل نشدن الانم ...

به روشون نیاورده اون موقع که وعدخ میدادین نگاه به جیبتون نکردین و تو هوا حرف زدین؟؟؟؟؟اگه نداشتین چرا وعده توخالی دادین؟؟؟

تا سه سال عقد میمونم اگه خونه گرفتن که هیچ اگه نگرفتن طلاق...یاهم پول جهیزیم و وام.. پول نصف خونه رو ...

آره اینم همین تصمیمو داره ولی جهیزیش کامله و نزدیک ۷۰۰ ۸۰۰ هم پول جهیزیه ش بود

نمیدونم دارن یا ندارن ولی ب هرحااال خساست به خرج میدن که نخرن خودشم انتظارشون اینه حتمااا زن کار کنه و لابد تو پول اجاره ام سهمشو بده😑😑

خیلی خوبه ها زنا دارن عاقل میشن و به هر قیمتی حاضر نیستن بمونن تو زندگی مشتدک

آره اینم همین تصمیمو داره ولی جهیزیش کامله و نزدیک ۷۰۰ ۸۰۰ هم پول جهیزیه ش بود نمیدونم دارن یا ندار ...

۷۰۰/۸۰۰میلیون جهیزیه رو نمیبرن خونه اجاره ای.....باین حساب اینا زندکیشون زندگی نمیشه...ازالان دروغ و چشمشونم دنباله پوووله..الان طلاق بهتر از چندسال بعده