2777
2789

یه دوستی دارم من خودم حال روحیم اصلا خوب نیست اونم همش میاد چرت و پرت میگه از دوسپسرش که دوسم نداره اذیتم میکنه و فلان، ماهی ۱۰ تومن حقوق میگیره میره طلا میخره بعد میاد به من میگه پول ندارم چیکار کنم!!!واقعا خستم کرده من خودم حالم بده اما به کسی نمیگم حرفامو میریزم توخودم خیلی بدم میاد الکی مساد ناله میکنه پیشم نمیدونم فازش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم همچین آدمی دوز و اطرافم باشه محترمانه کات میکنم 😑😑

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

قطع رابطه مگه اعصابمو از سر راه اوردم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😐😂منم ی دوست داشتم همینجوری بود فقط فحشش میدادم یا اصلا جوابش نمیدادم

منم فحشش میدم چندبارم بهش گفتم بازم میاد چسناله میکنه حتی چندبار گفته بریم بیرون نرفتم چون میدونم باهاش اصلا خوش نمیگذره اونجام میخواد اذیت کنه